Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 19 / / 0
Tak wyglada
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 326 / 41 / 0
Mam pytanie. Jak jarać incognito w pracy?
Mam śmietnik taki kryty i mógłbym niby wsadzić w gilzę, ale 2buchy i po szlugi? Xd. Będzie noc więc ułatwia sprawę, żeby nie było widać dymu na kamerach. Może ktoś ma patent. Jestem na tramie może uda się przytrzymać w płucach długo, ale i tak coś wyleci, ale może nie będzie widać eh xd. Mój medykament muszę zażywać, szczególnie do opio albo w jebanej pracy....
  • 196 / 29 / 0
zmieszaj tyton z baxem i normalnie laduj calego szluga, albo kup sobie vapo
dawka czyni truciznę
  • 326 / 41 / 0
Wapek już mi idzie, niestety robotę złapałem szybko, to i się nie przygotowałem eh. No nic albo palenie z dupki albo martwy punkt i zutylizować dym w płucach eh xd. Z tyxem nie zmieszany, bo rzuciłem palenie kjurwa.
  • 2683 / 564 / 0
Najlepszy pomysł to jedzenie zamiast palenia/waporyzacji.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 12555 / 2434 / 0
Jeśli można sobie pozwolić na pół doby fazy, i ze 3-4 (nie chce mi się liczyć :)) razy większe koszty to tak. No chyba, że to swoje...
  • 14 / / 0
Czy ktoś wie z doświadczenia jak jest z przewiezieniem wape penów/eadibles w postaci żelek z USA do Polski? Lot na jednym bilecie, ale międzylondowanie w Londynie. Myślałem, żeby wszystko mieć w podręcznym. Nie jakieś chore ilości, ale może z 3 paczki żelków i z 3 vape peny.
  • 774 / 141 / 0
@aalbatross rozumiem, że te żelki i peny są legalne w USA? A nie lepiej to pocztą wysłać do Polski zamiast z tym latać? Sprawdź czy możesz mieć na pokładzie vape pena w bagażu podręcznym. Nieraz jest zabronione, ponieważ bateria może się zapalić podczas lotu.
  • 107 / 32 / 0
22 sierpnia 2025aalbatross pisze:
Czy ktoś wie z doświadczenia jak jest z przewiezieniem wape penów/eadibles w postaci żelek z USA do Polski? Lot na jednym bilecie, ale międzylondowanie w Londynie. Myślałem, żeby wszystko mieć w podręcznym. Nie jakieś chore ilości, ale może z 3 paczki żelków i z 3 vape peny.
testowałem raz czy dwa czy trzy razy, że tak powiem, pełen luz :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.