Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 25 / / 0
Tak wyglada
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 336 / 44 / 0
Mam pytanie. Jak jarać incognito w pracy?
Mam śmietnik taki kryty i mógłbym niby wsadzić w gilzę, ale 2buchy i po szlugi? Xd. Będzie noc więc ułatwia sprawę, żeby nie było widać dymu na kamerach. Może ktoś ma patent. Jestem na tramie może uda się przytrzymać w płucach długo, ale i tak coś wyleci, ale może nie będzie widać eh xd. Mój medykament muszę zażywać, szczególnie do opio albo w jebanej pracy....
  • 199 / 30 / 0
zmieszaj tyton z baxem i normalnie laduj calego szluga, albo kup sobie vapo
dawka czyni truciznę
  • 336 / 44 / 0
Wapek już mi idzie, niestety robotę złapałem szybko, to i się nie przygotowałem eh. No nic albo palenie z dupki albo martwy punkt i zutylizować dym w płucach eh xd. Z tyxem nie zmieszany, bo rzuciłem palenie kjurwa.
  • 2799 / 607 / 0
Najlepszy pomysł to jedzenie zamiast palenia/waporyzacji.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 12655 / 2452 / 0
Jeśli można sobie pozwolić na pół doby fazy, i ze 3-4 (nie chce mi się liczyć :)) razy większe koszty to tak. No chyba, że to swoje...
  • 14 / / 0
Czy ktoś wie z doświadczenia jak jest z przewiezieniem wape penów/eadibles w postaci żelek z USA do Polski? Lot na jednym bilecie, ale międzylondowanie w Londynie. Myślałem, żeby wszystko mieć w podręcznym. Nie jakieś chore ilości, ale może z 3 paczki żelków i z 3 vape peny.
  • 794 / 142 / 0
@aalbatross rozumiem, że te żelki i peny są legalne w USA? A nie lepiej to pocztą wysłać do Polski zamiast z tym latać? Sprawdź czy możesz mieć na pokładzie vape pena w bagażu podręcznym. Nieraz jest zabronione, ponieważ bateria może się zapalić podczas lotu.
  • 108 / 32 / 0
22 sierpnia 2025aalbatross pisze:
Czy ktoś wie z doświadczenia jak jest z przewiezieniem wape penów/eadibles w postaci żelek z USA do Polski? Lot na jednym bilecie, ale międzylondowanie w Londynie. Myślałem, żeby wszystko mieć w podręcznym. Nie jakieś chore ilości, ale może z 3 paczki żelków i z 3 vape peny.
testowałem raz czy dwa czy trzy razy, że tak powiem, pełen luz :)
  • 1 / / 0
Witam mam pytanie zwiazane z faktem ze zwykle palac efekty mam strasznie meczace (zawsze chce mi sie spac a nie nyslec czy spaceroqac jak u moich znajomych) Chcialbym zzapytac czy znacie jakies odmiany ktore mialyby wiekrza szanse na danie mi takich efektow jak moim znajomym
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.