Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1612 / 258 / 0
@KrysztalowyChopak serio dałbyś radę 800 mg huknąć?
  • 112 / 21 / 0
Najwięcej poszło 1200 mg na strzała. W ciągu 4 tyg. Tylko wjazd czułem i uczucie jakby ktoś wrzątkiem polewał mi twarz. Ciężko utrzymać równowagę, zdarzyło się że kilka razy miałem jakby odcięcia . Przez sekundę dwie miałem blackscreen jakby. Dziś też na rano poszło 600 mg. Taka optymalna dawka dla mnie.

Wczoraj 80 oxy i 700 cmc poszło ale oddzielnie , ostatnie oxy miałem i nie chciałem zmarnować.
  • 3 / / 0
Pione mogę Ci przybić, 1 to już nie raz sie połykało, a takie 0,6 na strzał to jest żeby dobrze rozruszało. Albo tolerka zjebana albo taka lipa po ulicy lata...
  • 1612 / 258 / 0
Ja nie wiem ile najwięcej podałem jakiegoś ketona bo szybko dałem sobie spokój z ważeniem. Akurat 3-CMC jeśli pukałem wcześniej to raczej tylko jako bonus do stymulantów, przykładowo hexen, efylon i trójka. Właśnie hexa i efylonu sypałem według mnie bardzo duże ilości (hexa dużo więcej niż większość zalecała sniffem). Ale nigdy nie lubiłem podawania dużych ilości roztworu, tym bardziej że preferuję cienkie igły. Największa jakiej użyłem to 0,7 kiedy jeszcze miałem część z tych tłustych żył, tak to 0,4-0,5.
  • 1195 / 139 / 0
Wszystko na oko i na czuja
  • 1 / / 0
04 sierpnia 2025Merx pisze:
@Rudalke nigdy nie bierz ketrelu (neuroleptyków - neurojebów) jak jeszcze działa stymulant! ostrzegam w razie co tylko :) bo potem skończysz zespołem pozapiramidowym.
Nie zgodze się z tym zeby nie brać neuroleptyków.
Szukając materiałów z leczenia przedszpitalnego w przypadku przedawkowania katynonów - podaje sie właśnie Chlorprotixen w przypadku pacjentów u ktorych benzodiazepiny nie przyniosły efektu i pobudzenie sie utrzymuje.
  • 1206 / 328 / 2
@integralxdx14 podaj te materialy, rok produkcji, tytuł i autorów w takim bądź razie, osobiście się skontaktuje, bo chcę wiedzieć na jakiej podstawie tak sądzą, dokładne numery badań itp.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 1612 / 258 / 0
@integralxdx ja to bym od chlordiazepoksydu trzymał z daleka na kapie stymulatowej. Zawsze jak go brałem nawet małe ilości to serce mi waliło za mocno, nie odważył bym się go wziąć zrobiony. Najchętniej wziął bym olanzapinę albo risperidon.
  • 1206 / 328 / 2
@integralxdx14 nadal czekam za tymi materiałami, inaczej post do kosza za pi*rdolenie głupot.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 325 / 90 / 0
@Merx Popieram prosbe o w miare mozliwosci podawanie zrodel, choc niekiedy sprawdzenie skad sie takie opinie biora zajmuje moment.
Chronic amphetamine users may have experience of paranoia and hallucination. It has long been believed that dopamine antagonists, such as chlorpromazine, haloperidol, and thioridazine, are effective for the treatment of amphetamine psychosis.
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC7004251/

"kompetencje" i brak potrzeby doksztalcania sie niektorych lekarzy sam przeciez znasz, masz wiec odpowiedz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.