Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3571 / 581 / 1
Świetnie to podsumowałaś @Piroman2
@zburzony odezwij się przy okazji na pw
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1588 / 254 / 0
Jak zauważył mój kolega dość mało jest tutaj postów i rzadko pojawiają się nowe. Mi osobiście NEP zawsze wydawał się całkiem fajnym stimem z potencjałem funkcjonalnym. Waszym zdaniem z czego wynika jego niezbyt duża popularność?
  • 112 / 6 / 0
W dawkach w których czuć dopamine wzrasta ciśnienie, pojawiają się lęki i drżenie rąk. Jako funkcjonalny stim jest OK, ale na pewno niezdrowy na dłuższą mete. Jedyny stim po którym miałem czerwoną twarz. Po paru dniach działa inaczej, pewnie przez blokade wychwytu serotoniny i zmniejszenie wrażliwości 5ht1a i/lub zwiększanie ekspresji D2 (autoreceptor). Pojawia się zobojętnienie i nijakość.
  • 1431 / 89 / 2
21 czerwca 2025zburzony pisze:
Jak zauważył mój kolega dość mało jest tutaj postów i rzadko pojawiają się nowe. Mi osobiście NEP zawsze wydawał się całkiem fajnym stimem z potencjałem funkcjonalnym. Waszym zdaniem z czego wynika jego niezbyt duża popularność?
Z normalnych narkotyków, które wybijają rc.Szybki ban prawny i tym koniec syntezy.
action movie:gun:
  • 176 / 26 / 0
NEP to mój ulubiony keton z tych dostępnych aktualnie na rynku ale i ogolnie choć siedzę w ketonach od poczatku to NEP jak na obecne czasy jest świetnym ketonem. Ekonomiczny, peak trwa po sniffie te 40min- godzinke. Sama fazka przypomina amfetaminę, można długo polecieć na stosunkowo niewielkich ilościach. Jesli chodzi o vapo to sytuacja zmienia się diametralnie ponieważ w momi przypadku nie potrafie zapanować nad kompulsywnym dorzucaniem, sam peak jest bardzo krótki ochota by dopalac natomiast ogromna. Na start zabawy zazwyczaj walę sniff 50-70mg+ vapo 30-50mg i jest mocno takie zabawy tylko dla wyjadaczy.

Niektórzy skarżą się na problemy z układem krążenie, sercem mnie to nie dotyczy a przerobiłem kilka różnych sortow, może dlatego że biorę nebiwolol 5mg od lat.

Mam nadzieję że po banie w NL nie zniknie z rynku bo się dobrze przyjął, zalezy wszystko od tego czy synteza jest tania i opłacalna by robić to w PL.

Dziś przyjalem okolo 200mg w kilku kreskach, jednak jestem na psychotropowych i czuje zaledwie 20% działania NEPa. Odstawiam leki i zamierzam dalej sie bawic ketonami bo po jestem jebanym ketoniarzem i nie umiem tego rzucić %-D
Przedstawienie musi trwać.
  • 20 / / 0
Jakie psycho przyjmujesz? Czy SSRI mają wpły na działanie stymulanta?
  • 176 / 26 / 0
Aktualnie już nic, minimalne ilości benzo. Ale byłem na neuro i SSRI.
Przedstawienie musi trwać.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.