https://imgur.com/a/X6XhfqD
Powiedziałbym że miałeś szczęście w tym sensie że rany są małe, ja dopracowałem się wielu jak pięciozłotówka albo i lepiej, mam dosłownie sznurki takich blizn na nogach. Jeśli już ładujesz w kabel to staraj się zawsze zachować BHP i mieć pewność że jesteś w żyle kiedy podajesz, większość tego gówna mam po nie trafieniu w kabel.
And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect
Przy okazji, orientujecie się ile potrwa zanim stwardniała żyła wróci do normalnego stanu? Mam jedną drogocenną żyłę na nodze i nie mogę jej zepsuć.
Swoją drogą bardzo jestem ciekaw jak to działa że kiedy zanikną naprawdę duże kable na rękach i nogach, kończyny nadal są sprawne. Ale z nogami nie powiem, bardzo często mnie bolą nie tylko po wysiłku i obawiam się że prędzej czy później będą duże problemy. Na wszelki wypadek zainwestuję w diosminę i podobne substancje.
No elo, mam problem - tydzień temu przyjąłem iniekcyjnie ~100~150mg 3-CMC, stężenie było dość srogie bo jakieś 0.3ml. Po kilku dniach od iniekcji zacząłem odczuwać ból wzdłuż żyły (iniekcja była w żyle na łydce), następnie zaczerwienie i zasinienia od łydki do uda - tak jak idzie żyła. Czy to powierzchniowe zapalenie żył czy coś groźniejszego, boli już z 4 dzień (9dni od iniekcji)? Trochę stresuje się ew zatorowoscia płucna, kiedyś brałem kilkanaście lat heroine ale takich przebojów to nie pamiętam
jak wycyganic nalozenie wenflonu? jakie sa medyczne wskazania do takiej procedury? czy jest on ciezki w obsludze? czy jak juz mialby taki zalozony, to moglbym sobie w domu podpiac samodzielnie kroplowke do niego?
Sam nigdy nie walilem niczego IV i ogolnie jestem mieczakiem ktorego nawet pobranie krwi przeraza, nie znam takze zadnego ratownika medycznego czy pielegniarki ktorzy w zamian za korzysci materialne mogliby mi sluzyc pomoca.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów