Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 49 / 19 / 0
Dłużej na forum siedzicie i nikt na to nie wpadł przez tyle czasu wiec postanowiłem podzielić sie swoją refleksja. Bycmoze ktoś wyciągnie z tego wnioski, bo fakt jest taki, ze większość syntetyków można bardzo łatwo przedawkować - nie chcący sypniesz/zajarasz o okruszka za dużo i kończysz na oiomie.

Wiem bo trafiła mi sie taka maczana pod koniec legalu. Niestety nie był to mocarz ale byłem już konkretnie wjebany w kanna, pamietam tylko 3 buszki w oknie. Ja miałem takie szczęście, ze tylko rozjebalem cały swój pokój i sie obudziłem rano nic nie pamiętając (mam gdzieś filmik jak mnie ojciec nagrał jak dostałem srogiej kary drgawki itp i jak mnie polewa woda z prysznica w wannie - zapomnijcie nie pokaże nikomu). Troje moich kolegów skończyło w szpitalu, jednego z nich znaleziono zarzyganego na przystanku, jakimś cudem przeżył ale jest otępiały.., pewnie juz do końca zycia. Ja dostałem ultimatum, ze albo rzucam cpanie albo wypierdalam na ulice. Koniec końców i tak sie wyprowadziłem ale od tamtej pory nie jaralem juz sztucznych kanna, schodzenie z tego gowna po prawie 2-letnim ciągu mógłbym porównać do zjazdu po opioidach. Pierwsze 3 noce nie mogłem spać budziłem sie co 2h caly oblany potami. Sralem i rzygałem pod siebie, jak paliłem zielsko to nie kopało, rozjebalem se tym żołądek a jak juz fizycznie sie pozbierałem to jeszcze pare tygodni dopierdalala mnie depresja.

Taki z ciebie mocarz

Nie będę juz drążył tematu, dla mnie można zamknąć i wyjebac w pizdu niech zdycha kurwa w lesie.
Uwaga! Użytkownik przeCZOLG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 556 / 2
Ja paliłem kosior i czeszący grzebień xD
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 19 / 0
Black Mamba Ultra: Koledze sie śniło jak był we więzieniu, ze dali zapalić jakiemuś murzynowi i se bambo tak morde pocial w ekscytacji, ze jak wpadli na cele klawisze to juz po wszystkim było :zły: ja se to ogarniałem na ulicy za £5 i mi torba na prawie cały dzień starczała a w puszce z takiej torby można było zrobić minimum 20 jointow po £5 za sztukę. Na bank jakies chiquity i pinaki sie tam kryły.
Uwaga! Użytkownik przeCZOLG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5123 / 889 / 0
Odkopuje .
Które konkretnie kanna siedziały w tym mocarzu ?
Nie żebym tesknil , ale jako Archiwista rc świata muszę To wiedzieć.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1319 / 335 / 12
https://www.sciencedirect.com/science/a ... 3816300469

skład mocarza (jak i większości maczan ze stacjonarek) zmieniał się mw tak często jak stara kurwa zmienia majtki

domniemuje, że było to prawdopodobnie MDMB-CHMICA i/lub MDMB-CHMINACA tzn pomijając mało istotny fakt, że to pierwsze krążyło mylnie w obiegu jako to drugie to oba związki przyczyniły się do setek hospitalizacji i zgonów we wspomnianym okresie a jeszcze bardziej obstawiam opcję, że była to mieszanka kilku różnych cziquito-podobnych kanna ostatniej generacji przed delegalem w jakiś chorych stężeniach

jeszcze taka ciekawostka - to kanna wymyślili ludzie z Pfizera
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.