Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 51 / 1 / 0
@FAMAS1980

na pewnym forum gdzie wysyłają towar do badań w przeciągu roku widziałem 3 źródła 4mmc zawierające od 87 do 99% zawartości, niestety każde szybko się wyprzedało i zakończyło działalność

a kto ma obecnie to ekspertem nie jestem, ale myślę że warto zajrzeć do pewnego działu na tym forum :)
  • 20 / / 0
Biorę od kilku miesięcy Atomoksetynę 40mg i od kilku tygodni paroksetynę 10mg. Jakich efektów mogę się spodziewać po oralu 200mg bez tolerki, jeśli leki odstawię na tydzień przed?
Czy 3cmc również zadziała?
  • 9379 / 1827 / 2
28 marca 2025FAMAS1980 pisze:
A to pewnie jakieś chlory lub inne 2mmc... W ogóle ktoś znalazł ostatnio 3mmc lub 4mmc?
Od ok roku MMC przewija się co jakiś czas. Schodzi szybko.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1900 / 431 / 4
4MMC jest powszechnie dostępne u wielu internetowych władców świata, nawet u tych "z dowozem" ];-]
3MMC także się znajdzie, trzeba dobrze poszukać...
DXM
  • 3571 / 581 / 1
Czym się charakteryzuje 3cmc na tle 3 i 4 MMC?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1900 / 431 / 4
Największą zaletą 3CMC w stosunku do rodziny MMC jest to, że niemiłosiernie żre sluzówkę zarówno nosa jak i układu pokarmowego.
To potwierdzi niemalże każdy użytkownik tego specyfiku. Inne zależności ogólnie to poczytać można w odp działach bo już ten temat był poruszany.
Po rynku krążą różne sorty teraz 3MMC/4MMC bywają także te ostrzejsze ... które delikatnie palą, ale w przyrównaniu do 3CMC to jest dosłownie "gilgotanie" a nawet niektórzy to lubią ( ja np. bardzo lubię to leciutkie pieczenie ).
Chlor wciągnięty w ilości powyżej 200mg do nosa... to jest czasami walka pomiędzy fazą a obawa o przegrodę :amfa: :kreska: :nos:
No i ten wjazd - musiałbyś to sam porównać. Dla mnie to dwie zupełnie inne bajki.
3MMC daje złudzenie takiego "efedronu" w prochu, chociaż do wjazdu metkata to jest daleko...
3CMC to jest czasami JEB i zmiata Cię z planszy przy odp dawce, mechanicznie co wielu uznać może za plus. A nawet wielu właśnie taką fazę woli od tej delikatności i pluszowości jaką daje 3MMC albo tym bardziej mefedron.
pozdr.
DXM
  • 1682 / 563 / 0
Ja tam jak wąchałem to zawsze lubiłem to pierdolnięcie w kichawę, o ile sort później dobrze klepał to wręcz wolałem, żeby piekło. No chyba, że był chujowy, to wtedy nie.
  • 5125 / 889 / 0
Łezka jak poleci to jest znak że zaraz będzie pięknie.
Per aspera as astra
Przez trudy do gwiazd

Zwolennicy walenia odbytniczego nawet sparafrazowali ten cytat

Per rectum ad astra .

Temat jest jednak o 3 mmc. Muszę przyznać ze chyba nie próbowałem.
mefa dane mi było dopiero skosztować w tym roku. Jak zacząłem się bawić w ketony to już było po banie 2015 i wjechały chlory na pełnej.
Ciekawe czemu z polskich vendorow zaden tego nie syntezuje
Czy to nie podejdzie chlorowcom czy też jest skomplikowane , półprodukty drogie ?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1588 / 254 / 0
U mnie zawsze było dziwnie z 3MMC, ja go praktycznie nie czułem w odróżnieniu od mefedronu. Nie pamiętam jakie dawki kiedyś szły, ale to były czasy kiedy jeszcze wszystkie tego typu rzeczy robiły mnie fajnie. Możliwe że 3MMC nie odczuwałem bo byłem już pod wpływem czegoś innego, ale żeby tak zupełnie nic? Ciekaw jestem jak byłoby teraz, sądzę że mając już niską tolerancję na materiały coś bym poczuł, tak jak czuję 3-CMC który kiedyś dla mnie nadawał się tylko na wypełniacz w roztworze czegoś porządnego. No i też zastanawiam się dlaczego nikt tego nie robi, pewnie jak sugeruje @ledzeppelin2 nie opłaca się bo chętnych na bank by nie zabrakło.
  • 160 / 45 / 0
17 lipca 2025ledzeppelin2 pisze:
Łezka jak poleci to jest znak że zaraz będzie pięknie.
Per aspera as astra
Przez trudy do gwiazd

Zwolennicy walenia odbytniczego nawet sparafrazowali ten cytat

Per rectum ad astra .

Temat jest jednak o 3 mmc. Muszę przyznać ze chyba nie próbowałem.
mefa dane mi było dopiero skosztować w tym roku. Jak zacząłem się bawić w ketony to już było po banie 2015 i wjechały chlory na pełnej.
Ciekawe czemu z polskich vendorow zaden tego nie syntezuje
Czy to nie podejdzie chlorowcom czy też jest skomplikowane , półprodukty drogie ?
Rzeczywiście 3-MMC od dłuższego czasu jest trudno dostępne, a pamiętam jak ok. 2 lata temu bez problemu można było kupić towar dobrej jakości za śmieszne pieniądze.
Wydaje mi się, że na metafedron jest mniejszy popyt, bo ludzie są przyzwyczajeni do chlorowców. Koleżka jak brał różne bieda ketony na testy to zawsze mówił, że najlepiej schodziło właśnie 3-CMC.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.