Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 9298 / 1806 / 2
Szukaj na forum, bo bylo tłumaczone sto razy.
W dużym skrócie różnią się wszystkim.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1888 / 421 / 4
25 stycznia 2025Saguaro99 pisze:
Może ktoś krótko wyjaśnić czym się różni 3-MMC od 4-MMC? Mam doświadczenie jedynie z 2-mmc, które działa na mnie bardzo dobrze ale krótko. Wiem, że to słabsza wersja wyżej wymienionych, ale totalnie nie znam rożnicy między 3 a 4.
Tak, na pewno to, że 2MMC to najsłabszy członek rodziny - zgadza się.

ale jeśli nie brałeś nigdy 3MMC czy 4MMC to się możesz zdziwić, zwłaszcza DAWKAMI, które wynoszą jakieś 1/3 czy nawet 1/4 tego co smyrało Cię na 2MMC.
Nie zachęcając oczywiście do zażywania narkotyków, a wiem, że i tak zamierzasz eksperymentować sądzac po zapytaniu...
to polecam spróbować od dosłownie 50mg ...3jki czy 4ki ... swóją dawkę musisz wyczuć.
pozdr.
DXM
  • 109 / 37 / 0
25 stycznia 2025Saguaro99 pisze:
Może ktoś krótko wyjaśnić czym się różni 3-MMC od 4-MMC? Mam doświadczenie jedynie z 2-mmc, które działa na mnie bardzo dobrze ale krótko. Wiem, że to słabsza wersja wyżej wymienionych, ale totalnie nie znam rożnicy między 3 a 4.
Powiedziałbym - najlepiej nie próbuj mocniejszych rzeczy, bo to są dragi potrafiące zagiąć jakąkolwiek silną wolę i wykoleić kompletnie życie. Ale pewnie i tak spróbujesz. Krótkie i silne działanie to trademark dronów i przez to waląc pierwszego lajna, bardzo łatwo wpaść w prymitywne dociąganie i gonienie za początkowym wyrzutem sery i dopy kiedy nie byłeś jeszcze zmielony.
  • 232 / 72 / 0
a w mniej prymitywne (przez filterek znaczy sie) jeszcze, kurwa, bardziej %-D
  • 434 / 65 / 0
Testuję dziś, i na początek chciałem spróbować sniff, I wcale nie jest tak zachwycająco jak myślałem że będzie. Wiem, że to raczej substancja do podania p.o, ale sniff dawki rzędu 50-75mg działają normalnie, za to profil działania wcale nie jest jakiś super euforyczny, miałem CMCki które powodowały większą euforię.

Czy to wina tego że sniffuje? Krysztalki wyglądają b.db, lajny nie smakują jak cmc. Nie wjeżdża ciężko na serducho ale też nie zwiększa źrenic.
  • 923 / 165 / 0
@NahoyCito , a dużo waliles wcześniej cmc? Bo jeśli tak to 75 mg nosem to tylko Smyrnie, ostatecznie lipny sort lub wysoka tolerancja.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 51 / 1 / 0
Realnie to się jeszcze 3mmc w Polsce produkuje czy same wyjebki z chlorami?
  • 1374 / 501 / 0
Śmiga w tych hybrydach, dalej nie wiem co to za gówno, jedna osoba mi mówiła, że ma hybrydę 3mmc/3cmc. Podobno działa to tak, że się miesza obie substancje i odparowuje rozpuszczalnik dopiero i niby takie połączone to "hybryda". Inni tłumaczyli po prostu że takieś połączenie albo z dwóch substancji zrobiona jedna, co jest niedorzeczne, żeby w tej samej pozycji była jednoczenie grupa metylowa jak i chlor. Ale śmiga no, śmiga, tylko większość sama nie wie co sprzedaje i samemu udało mi się trafić 3-MMC, na pewno to było to, sprzedawane jako "mefka", "kryształ euforyczno-speedujący" oraz "4CMC". Jak nie masz dojść to ufać ludziom nie polecam, bo kilka razy dostaniesz gówno, a nie to, czego szukasz. wycięto nieregulaminową treść @V44
  • 51 / 1 / 0
Kijowo, że tak trudno dostępny jest, nawet jakieś cuda 2mmc 3fmc łatwiej znaleźć
  • 923 / 165 / 0
A to pewnie jakieś chlory lub inne 2mmc... W ogóle ktoś znalazł ostatnio 3mmc lub 4mmc?
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.