Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 117 / 25 / 0
Jestem na buprze już ponad rok i jest elegancko, trochę przytyłem, bo nie ćpa się na głodniaka, żeby lepiej klepło, ale nie aż tak.

Czytałem ostatnio o SIBO, przeroście flory bakteryjnej w jelitach i w przyczynach występowania są między innymi opioidy, a co dopiero mówić o waleniu w ciągu.

Ktoś miał albo leczył SIBO przy waleniu opio?

Wyjebało mi bęben jakbym był w ciąży, poczytałem o tym SIBO, ogarnąłem sobie antybiotyk w receptomacie na to i po 3 dniach brania już mi przeszło i nie wyglądałem jak w 6 miesiącu ciąży. No, ale po jakimś czasie wróciło. Normalnie antybiotyk bierze się 2 tygodnie. Może przy opio trzeba brać dłużej? Albo nigdy to nic nie da, bo nie eliminuję przyczyny?

Skoro antybiotyk pomógł to jestem tym bardziej pewny, że to jest to. Wy nie macie brzucha nadmuchanego jak balon przy waleniu tego gówna? Staram się wypróżniać, ale wiadomo ja to jest. Akurat na to toleracja nie rośnie w ogóle.
  • 327 / 55 / 3
Jak masz sibo to po antybiotyku wejdź na dietę lowfodmap. Mi pomogło
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.