Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5776 / 1184 / 43
Ostatnio przechodziłem odstawkę pregi. Tak, to prawda, dwa tygodnie to był istny horror.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 29 / 3 / 0
Czy ktoś wie jaka jest rozpuszczalność pregabaliny w wodzie?

Szukałem tabeli rozpuszczalności ale nie znalazłem.

Pregabalina jest bardzo stabilna w roztworze skoro nawet zażyta praktycznie nie ulega rozkładowi. Zastanawiam się więc nad rozpuszczeniem jej w wodzie i dawkowaniu na mililitry.
  • 334 / 100 / 2
Ej czy ma ktoś oprócz mnie problemy z nosem po pregabalinie? Ja gdy ją zażywam to mam jakiś odwrotny katar. Spływa mi ciągle jakiś syf z nosa do gardła i musze harczeć i to wypluwać... Jak nie biore to mi to przechodzi i jestem pewien że to sprawka pregaby. Chyba 1 posta w tym temacie znalazłem który opisuje taki efekt uboczny.
Zastanawiam się jak bardzo powszechne to jest bo na pewno nie jestem sam sądząc po tym że ktoś dawno temu tu pisał o tym samym. Zaczyna mnie to wkurwiać i przeszkadzać

Oczywiście mówie o normalnym zażywaniu doustnym a nie donosowym
  • 1090 / 305 / 2
@izopropylofenidat polecam konsultacje z lekarzem..
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.