Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 2962 / 1599 / 35
Wzmacnia kofeinę
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 1096 / 306 / 2
nigdy nie zapomnę jak prawie straciłem świadomość i byłem dosłownie na skraju omdlenia kiedy wziąłem pierwszy raz memantynę, a po półtorej godzinie zapaliłem czerwonego marlboro setkę z uciętą połową filtra, totalnie się tego nie spodziewałem, że nawet na nikotynę będzie miała wpływ.

mało tego, tak mnie pokarał ten papieros, że rzygałem dalej niż widzę XD

no cóż, młody i głupi jeszcze byłem, głupi to nawet mało xD

memantyna to nie zabawka i cytując klasyka "trzeba uważać"

z fartem
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 96 / 10 / 0
@Merx wykorzystując, że się odezwałeś w wątku, mam do Ciebie dwa pytania.
- Wszyscy piszą, że memantyna "wypłukuje minerały" i że trzeba dbać o suplementację, ale nigdzie w necie nie mogę znaleźć naukowych info o tym. Czy możesz powiedzieć coś więcej, jak to wygląda? Czy suplementacja magnezu 2x100 mg jonów i potasu 1x300 mg jonów dziennie wystarczy?
- Po jakim czasie u Ciebie nastąpiła upregulacja receptorów acetylocholiny? Bo wiadomo, że na początku antagonizm powoduje pogorszenie poznawcze, a potem podobno odbija w górę, choć ja po 5 tygodniach niezbyt to czuję
  • 106 / 14 / 0
Cześć! Mam do Was pytanie. Od 3 tygodni jestem na dawce 10mg memantyny. Moje OCD zostało w ponad 90% już zaleczone, co mnie mega cieszy, bo nie było łatwo. Biorę jeszcze Fevarin i Kwetaplex. Z kolei Trazodone odstawiłem, bo nie pomagał mi jednak na OCD. Mam tylko jeden mały problem. Trochę mam problem z pobudzeniem seksualnym i czasem czuję się bez sił. kofeina mi nie pomaga w ogóle. Dlatego mam pytanie do Was - czy zwiększenie memantyny do 20mg dało by lepszy efekt energetyzujący? Lekarz psychiatra mi powiedział, że mogę sobie sam wyregulować dawkę w zakresie 10-20mg. Jednak psychiatrę mam dopiero pod koniec października, zaś neurologa mam na początek sierpnia. (chodzę do niego na kontrole z racji występujących w przeszłości silnych bólów głowy). Jedyne czego się boję przy zwiększeniu memantyny do 20mg to uaktywnienie lęków, bo niektóre osoby piszą, że miewają przy pewnych dawkach memantyny lęki. Ja co prawda leczyłem się na zaburzenia lękowe 5 lat - na szczęście rok temu minęły u mnie te zaburzenia samoistnie, jednak nie chciałbym, żeby mi nawróciły, bo w porównaniu do OCD to jakaś masakra była. W sierpniu w razie czego będę musiał poprosić neurologa o więcej opakowań memantyny, by mi starczyło do wizyty u psychiatry. Moja neurolog w pełni popiera stosowanie u mnie memantyny i zapewnia mnie, że to jeden z najbezpieczniejszych i najłagodniejszych leków silnie regulujących pracę mózgu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.