Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1310 / 333 / 12
nieno jak psychiatra ci tak powiedział tzn że już TO masz i raczej zostanie - teraz tylko kwestia czy chcesz sobie TO pogłębić cpajac czy zachować wstrzemięźliwość i w miarę możliwości funkcjonować
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 152 / 27 / 0
@Dzonychips2 co masz na myśli, pisząc, że chciałbyś wrócić do siebie?
  • 11 / / 0
Czuć się tak samo jak 5 lat temu dlatego mam jeść te leki
  • 11 / / 0
@Czoug psychiatra mi nic nie powiedział nie pamiętam co dokładnie wpisal ale nie schizofrenię wypisał zolaxe i to tyle XD funkcjonuje normalnie przed i po wizycie jednak mnie to meczy już bo normalnie bym coś se poszponcił a nie z myślą w głowie że mam jebana psychoze głosów już nie mam nie były na tyle uciążliwe żeby mi się źle coś robiło chociaż odbiło to pewnie swoje piętno. Jednak nie mogę pogodzić się z tym jakoś, że będę musiał uważać później lub jeść nadal neuroleptyki kiedy zacpam. Jak to ma się do jarania jesz te tabletki kiedy palisz czy co ? Nie wiem czy mi nie wpisał zaburzen schizomaniakalnych czy coś w tym stylu. Za 2 miesiące mam kolejna wizytę to się go zapytam
  • 657 / 172 / 0
To jest stąpanie po cienkim lodzie. Zazwyczaj nie powinno mieszać leków z alkoholem oraz ziołami. Reakcja organizmu może być nieprzewidziana. CBD jest sporo bezpieczniejsze od THC. Działa na podobnej zasadzie jeśli chodzi o pierwszeństwo jako metabolit, zazwyczaj więc podobnie wzmaga działanie leków ale chyba nie wchodzi w tak silne interakcje albo przynajmniej są słabsze. Dlatego dobrym pomysłem może być zaobserwowanie jaka występuje reakcja po CBD i sobie to pomnożyć razy 30 w przypadku THC. Jednak najlepszym pomysłem jest skupić się jednak na leczeniu i odpuścić sobie ćpania.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.