4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 87 / 1 / 0
@LeszekSmieszek nie miałeś żadnych problemów po takim rozjebaniu nosa? Zatkane uszy czy coś takiego? Jak oczyścić nos bo takim wciąganiu np. oksykodonu?
  • 1594 / 546 / 0
Miałem jakieś zbieranie się przez dwa jak nie trzy tygodnie jakiejś pojebanej wydzieliny o różnych kolorach, 24/7, mnóstwo tego było, gęste jebane, bąble powietrza przy wydychaniu, kakofonia przy wdychaniu powietrza. Na noc zatykałem dziurkę papierem, bo bym nie usnął. Smarkałem tak co kilka minut, straszne to było, ani wyjść na zewnątrz ani nic. W końcu chyba miałem papier w nosie z tydzień, jak go wyjąłem to zaschnęło i poszło z krwią, ale po zatamowaniu nos wrócił do normy. To było na 99% Trittico, malutka szansa że Miansegen, nic innego raczej to być nie mogło bo nie brałem wtedy. Jak wspomóc nos po oksy to pewnie znajdziesz na forum w innych działach albo poczekaj na odpowiedź kogoś innego, bo nie wiem.
  • 87 / 1 / 0
@LeszekSmieszek dlaczego nie próbowałeś lub też nie widziałeś że można nos przepłukać tymi zestawami do płukania nosa i zatok? Czy próbowałeś czegoś takiego? Ile mg tego poszło i jak przerobiłeś tabletkę do sniffa?
ODPOWIEDZ
Newsy
DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.