E-papierosy, vaping, itp.
ODPOWIEDZ
  • 1105 / 308 / 2
jak w ogóle sprawa z cenami wcześniej poruszana? bo ja to zabezpieczyłem się tak, że nawet połowy zapasów nie zużyłem xD
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 314 / 40 / 0
Siema mam plan brać tabletki na rzucenie palenia i pytanie. Czy ochujam mózg jeżeli wezmę tabse i będę palić moc lq0?
  • 1105 / 308 / 2
@Ukurwiony420
no wiele osób w ten sposób pozbyło się nałogu. a czy dasz radę ochujać swój mózg? to chyba tylko i wyłącznie Ty znasz odpowiedź na to pytanie, nikt inny Ci na to nie odpowie.
oprócz rzeczywistości która zweryfikuje czy Ci się uda :v
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 601 / 108 / 0
Masakra z tymi cenami teraz w żabce po ~30zł olejki niektóre nawet ponad, jak ktoś ma większy sklep z lepszymi cenami blisko siebie do zazdro ja w pobliżu tylko żabka
:tabletki:
  • 200 / 66 / 2
najlepiej samemu sobie te olejki trzaskać i wtedy całkiem tanio to wychodzi, no i też można wtedy kontrolować proporcje nikotyny, vg/pg i aromatu.

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 327 / 55 / 3
Trochę czasu minęło od mojego ostatniego wpisu w tym temacie. Sporo się od tego czasu zmieniło, gdyż miałem okazję skosztować e-papierosa. Doświadczenie z nikotyną miałem bardzo niewielkie, wręcz znikome. Kilka razy próbowałem snusów przez bardzo krótki czas, gdyż szybko robiło mi się niedobrze oraz tabaki, która nie dawała efektów poza oczyszczeniem nosa.

Próbowałem jednorazówki Crystal. Ciekawe doświadczenie. Nikotynę czuć inaczej niż w sposób znany mi z wcześniej znanych używek. Doświadczenie odbieram jako zdecydowanie pozytywne, choć efekty nie były piorunujące. W przeciwieństwie do woreczków nikotynowych, nie odczuwałem bólu brzucha. Efekty były odczuwalne bardzo szybko (kilka zaciągnięć powodowało uczucie lekkości, które jednak nie było zbyt nachalne i szybko ustępowało). Epety mają potencjał silnie uzależniający, co widzę po sobie. Tolerancja też idzie w górę w dosyć szybkim tempie.

Póki co mam jeszcze jednorazówkę do wykończenia, ale jest to dosyć szkodliwa forma waporyzacji. W jaki sposób powinno działać harm reduction w przypadku e-papierosów? Na logikę wydawało mi się, że powinno się zrobić samemu jak najmocniejszy olejek (by przyjmować jak najmniej aerozolu) nie zawierający żadnych zbędnych aromatów. Wie ktoś jak to sporządzić?
  • 1631 / 555 / 0
Samemu glikol, gliceryna, nikotyna. W najmniej chujowej wersji walisz w miks shoty nikotynowe o najprostszym składzie i ssiesz bez smaku, jak chcesz to dodajesz smaki, no ale liczysz się z tym, że wdychasz nie wiadomo co.

Nie pakuj się w moc większa niż 6, a najlepiej samemu rób słabsze, bo przyswajasz z tego potem większe ilości nikotyny niż ma 50 szlugów, w formie takiego nawyku że buszek co chwilę to jesteś wjebany na lata, spać nie możesz bez wzięcia tysiąc razy tego ostatniego bucha...

Pomyśl nad Solusem Smok 2, to są e-pety za 80 zł i zamiast grzałki wymienia się całą górę z ustnikiem za dwie dychy, chodzi dobrze, nie ma potrzeby kupować tych lodówek stokilowych za miliony i jak coś się popsuje to tylko 20-30 zł górę całą wymienisz.

No i jakbyś już kupował gotowe liquidy to w lombardach taniej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.