Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 516 / / 0
@DzoBajden Wiem że mi pomogłeś. Dziękuję ci bardzo za to. Jestem ci wdzięczny bo bym sobie nie poradził. Dziękuję raz jeszcze i doceniam to.
Tak, prosiłem tego moderatora, co jest napisane, o zamknięcie wątku, nie raz, to prawda też pisałem o odblokowanie wątku ze względu na nacisk klientów. Przepraszam za moje zachowanie. Ale to nie o to chodzi. Tylko chodzi o uczciwość. Wobec nas. Ja bez powodu nikogo nie oskarżam. Tylko po prostu jak ktoś pisze źle na nasz temat niech da na to dowód! Tak jak mieliśmy wpadkę ze złym 4mmc. Czy ja miałem pretęsje jak ktos napisał że produkt jest słony i nie działa?? Nie miałem pretęsji bo to była prawda. Przeprosiłem ludzi oddałem kasę dałem zadośc uczynienie a jak juz miałem legitną czwórkę wysłałem ludziom z przeprosinami. Ale jak ktos pisze głupoty że ja kupuje na cebuli taniej a tu sprzedaje 2 razy drożej i oszukuje ludzi , to to jest zwykłe kłamstwo!!! tym sposobem psuje mi dana osoba interes i pokazuje kto ma taniej jak ja. A zawsze się znajdzie ktos kto będzie miał taniej. Tylko o to mi chodziło. Skoro ktos twierdzi że ja tak robie to niech pokaże jakiś na to dowód skrina rozmowy albo dowód wpłaty obojętnie co! A nie piszę co chce a wy to publikujecie. A jak ja mam problem i wam zgłaszam to zero odpowiedzi i pomocy z waszej strony. A jak wam zwrócę uwagę to jest że sie czepiam albo jestem rozczeniowy bo najlepiej jak bym nic się nie odzywał. Ile razy pisałem do was z prosbą o zmianę meila na którego przychodzą powiadomienia od was ??? ile razy pisałem??? Zero odpowiedzi z waszej strony!!! To jest w porządku??? Ja mogę zachowywać się normalnie ale proszę o to samo z waszej strony. Pytanie brzmi dogadamy się i będzie normalnie czy nie ??? proszę mi odpowiedzieć!
  • 516 / / 0
Dla tego prosze się nie dziwic nam i naszym zachowaniom. Teraz to i tak każdemu klientowi będę pisał by zamawiał przez bazar i tam nam dawał opinię, a nie tutaj u was. Bo tam przynajmniej jest jasno i klarownie każdy produkt jest oddzielny i do każdego dzielnego produktu można dać opinię i nie ma takiego pierdolnika jak u was! Chcecie nas banowac?? Podajecie powód. Mówienie prawdy i zwracanie wam uwagi to jest powód banowania ?? Tak działacie ?? Gdyby nie ja nie wiedzielibyście, że jest awaria i po opłacie baneru się nie wyświetla. O czym to świadczy?? o Waszej kompetencji i nie udolności. Ale wy do tego się nie przyznacie. Ale taka jest prawda a jak sie wam to mówi to odpowiedź jest - taka. Że robicie charytatywnie macie swoje życie i nie siedzicie tu 24h taka jest wasza odpowiedź. To moja wina że robicie za darmo i pozwalacie na to ?? Czy wasza wina jest ?? Bo ja uważam ze gospodarza! Skoro wam nie płaci i nie potrafi zrobić by forum zarabiało to chyba wszystko jasne. Jedynie po zazdrościć mu że znalazł tak naiwnych ludzi w tych czasach co godzą sie robić za free.
  • 516 / / 0
U mnie jak będę miał forum to jak sie rozreklamuje i wypozycjonuje to każdy moderator będzie zarabiał siano każdy!!! bez wyjątku. Bo ja nie wykorzystuje ludzi. A wy dawajcie się dalej wykorzystywać!!! jest takie przysłowie. Czemuś biedny? Boś głupi! i tu chyba ono najbardziej pasuje.
.
  • 9358 / 1818 / 2
dzisiajchem pisze:
Przepraszam za moje zachowanie. Ale to nie o to chodzi. Tylko chodzi o uczciwość.
5 razy prosiłem o screeny postów na podstawie których twierdzisz, że Cie pomawiam czy zrażam klientów. Nie wystawiłeś ani razu. I Ty piszesz o uczciwości ? Litości.
Nie tłumacz się już bo nic to nie daje.
Przesadziłeś już miesiąc temu a teraz tylko dalej pilujesz gałąź na której siedzisz.

Druga sprawa - widziałeś jak wygląda Twój dział, zaakceptowałes zasady po czym zacząłeś naciskać na ich zmianę. To tak nie działa. To tak jakby ktoś wszedł do domu i bez słowa clzaczal wyjadac Ci z lodówki, rozrzucać brudna odzież i liczył na to, że Ty to zaakceptujesz.

Nikt Cię za prawdę nie będzie banować a za to jak ją przekazujesz. Krzycząc, przeklinając, obrażając i grożąc. Już za pierwsze dwa przewinienia powinien być ban.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 516 / / 0
@Stteetart tłumaczę przedstawię, ale nie tobie. Tylko publicznie na swoim forum wraz ze sarinami jak no nie któżi moderatorzy pisali do mnie pokazywali wasze wewnętrzne rozmowy i sprawy na czacie jak macie dla siebie moderatorów. Tak ze spokojnie poczekaj cierpliwości ja sie nie tłumaczę piszę jak jest. Albo sie dogadamy i będzie normalnie w obie strony albo nie
  • 516 / / 0
Przeprosiłem za to was. Tu masz rację. Poniosło mnie. Ja nie chce wojować tylko chce sie dogadać czy to żle?
  • 1624 / 1030 / 7
Szantaże, pomówienia, wyzwiska oraz życzenie komuś przypału, straszenie skrinami, czy zmienianie zdania co chwila świadczą o niewiarygodnie wybitnym rozstroju emocjonalnym. Triggerowanie się pojedynczymi postami z opiniami, które nie przypadły do gustu się wyjaśnia, a nie szuka winnych dookoła. Koło profesjonalizmu to to nie stało, ale ja się z szacunku do samej siebie odcinam, bo za bycie psychologiem i doradcą też mi nikt nie płacił. Generalnie wnioski można wysnuć samemu, a szkoda, bo życzę każdemu dobrze, a zostałam potraktowana jak zostałam i "przepraszam" tego nie zmieni, przykro mi. Dużo pomogłam, finalnie wyszlam na "fałszywą" i "szpiega"... Ja 😆 wow...
Spoiler:
Tak samo obiekcje co do mojego moderowania to kpina, bo akurat jestem w topce aktywnych, także argument totalnie z dupy.

Konkluzja: totalnie nie warto być dobrym.
Nie mogę sobie pozwolić na szarganie reputacji budowanej prawie dwie dekady tutaj przez takie sytuacje, co do moderowania podobnie, bo lata mijają a ja obiektywnie stwierdzam, że nie ma się do czego przyczepić. Wielokrotonie byłam proszona o coś, na co na forum zwyczajnie nie mam wpływu, gdy mówiłam, że nie mogę nawet gdybym chciała, to znowu byłam wyzywana od takich i siakich. Gdyby było, to na pewno administracja wynagrodziłaby mnie degradacją, także opinie jakobym zwlekała z akceptowaniem to... ale to nie do mnie tak, pozdro.

P.S. Jak się pali mosty, to na końcu zostanie podziurawiona kładka, po której ciężko będzie iść do przodu, ale nie ma sensu porywać sie na takie metafory, bo tłumaczyłam niejednokrotnie, miało byc jak nigdy, wyszlo jak zawsze. Szkoda.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
ODPOWIEDZ
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.