Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Dlaczego cenzurujecie moje posty? Jeśli nawet w tym temacie się nie mogę wypowiedzieć to gdzie mogę? I dlaczego nadal wiszą posty obrażające mnie, skoro w regulaminie jak byk stoi "posty naruszające godność innych użytkowników"?

Ciekawe czy tego postu też się przestraszycie publikować.
  • 4319 / 699 / 2117
Które posty? Jedyne jakie widzę, to z lutego - w tym właśnie temacie. Potem żadnych innych, nawet nie cenzurowanych. Masz zero postów, w żadnym merytorycznym wątku, nie dodałeś ani jednego.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 0 / / 0
Witam, mój post został odrzucony z powodu "Pytanie nadaje się do wątku głównego". Przepraszam, prostu jeszcze nie ogarniam forum. Czy istnieje jakaś szansa na odzyskanie teksu tematu? W profilu widzę jedynie, że został odrzucony
  • 4319 / 699 / 2117
Nie, najprawdopodobniej nie ma takiej możliwości. W takiej sytuacji treść należy po prostu stworzyć od nowa – najlepiej od razu zapisywać dłuższe wypowiedzi, szczególnie te bardziej rozbudowane, na wypadek gdyby zostały odrzucone przez modów. Wówczas można je w łatwy sposób zredagować i dostosować do regulaminu, zamiast zaczynać cały proces od zera.

Przy okazji mały easteregg: po osiągnięciu progu 30 opublikowanych postów, system przestaje nakładać obowiązek moderacji przed publikacją. Do tego momentu jednak każdy nowy użytkownik podlega weryfikacji, co jest standardową procedurą na Hajpie i służy wyłącznie dbałości o jakość wypowiedzi i atmosferę w społeczności. Miniesz 30 postów i będziesz wolny jak ptak, bez konieczności akceptowania każdego nowego wpisu.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 515 / / 0
było cos mówione na temat chelupiarza i jego wypowiedzi skoro nie dotrzymujecie słowa i puszczacie takie posty prosze o zamknięcie wątku !!!!

Done — 🦆
  • 515 / / 0
Dlaczego ja nie mogę pisać w swoim wątku skoro jest opłacone wszystko ??? co kolejna awaria ??
  • 515 / / 0
czy kolejne oszustwo z waszej strony ????
  • 1622 / 1030 / 7
wczorajchem pisze:
było cos mówione na temat chelupiarza i jego wypowiedzi skoro nie dotrzymujecie słowa i puszczacie takie posty prosze o zamknięcie wątku !!!!

Done — 🦆
Sam poprosiłeś o jego zamknięcie.
  • 515 / / 0
tak bo skoro taki chelupiarz moze pisac bez pokrycia prawdy co mu ślina na język przyniesie to chyba logiczne.
Przypomne ci co mi obiecywałas że on juz nie napisze nic na nasz temat jak nie bedzie miał dowodu i co ???
  • 1622 / 1030 / 7
Każdy ma prawo do swojej opinii, czy pytania, nawet jesli nie jest to zgodne z Twoimi oczekiwaniami, to zamiast wytłumaczyć, czy przedstawić dowody, że tak nie jest, to działasz mega impulsywnie jak zwykle. To jak restauracja, nie każdemu będzie smakować to samo danie.
Zdecyduj sie chłopie, zamykałam i otwierałam tamten wątek 100 razy.
I nie zamierzam pisać więcej zadnych maili za wyzwiska i inne pomówienia w moją stronę, radz sobie sam i przede wszystkim udaj sie do psychologa dla własnego dobra, bo nie wiesz co czynisz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.