Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Dlaczego cenzurujecie moje posty? Jeśli nawet w tym temacie się nie mogę wypowiedzieć to gdzie mogę? I dlaczego nadal wiszą posty obrażające mnie, skoro w regulaminie jak byk stoi "posty naruszające godność innych użytkowników"?

Ciekawe czy tego postu też się przestraszycie publikować.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.