Obawiam się jednak ze to za gruba bariera i myślę nad tą na 3 miesiące, też w Toruniu. Ktoś się orientuję jak to wygląda, czy na przyjęciu można poprosić o zmianę z tej długoterminowej na krótkoterminową?
Druga sprawa to 14 dni abstynencji. Schodzę teraz z benzo ale nie wiem czy się wyrobię tak żeby pełne 14 dni być czystym. Tam testy robią z krwi czy z moczu? Bo jeśli z moczu to chyba nic się nie utrzymuje 14 dni?
Czy jest więcej pacjentów, którzy by się mogli wypowiedzieć ?
Przedstawiłem zaświadczenia, różnorakie papiery, karty, zalecenia lekarskie, diagnozy etc., i mam/miałem zezwolenie na testosteron (not big deal TRT do końca życia), DHC, klonazepam, metylofenidat na cały czas terapii.
Jedynie dziwi mnie tutaj zezwolenie na opio, ale, żeby nie zostać odesłanym z kwitkiem zrezygnowałem z tej substytucji.
Telefonicznie dowiedziałem się, że laptop - ban, telefon prywatny - ban (tylko wyznaczony czas), no jedynie książki ;)
Zapowiada się ciekawie.
Monar Wenedow na Władysława Andersa 12 w Warszawie, 2 miesiące, co chwilę przepustki i wyjścia itp ogólnie program mający na celu przystosowanie oosby uzaleznionej do życia w Realu.
Program: http://wenedow.monar.org/program-osrodka/
Był ktoś tam lub słyszał opinie od osób, które byly? Za 3 tyg. Mam termin
[color=#40BF40]KIEDYŚ MÓJ NICK TO: tomaszu88[/color]
[color=#00FF00]-----------------------------------[/color]
Umówiłem się na spotkanie diagnostyczne i nie wiem czy iść.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.
Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.