Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Datezone 😉
  • 0 / / 0
Spore mam już doświadczenie w takim szukaniu bo po kreskach zawsze odchyły w tym temacie 😆 pomimo licznych rozczarowań i coraz mniejszej liczby realnych osób na tego typu profilach nadal poszukuję 🙃
Tinder, Badoo, Datezone i Zbiornik. Tam się przewijam i delikatnie mówiąc średnio. Ale jak ktoś ma jakieś protipy albo chce zwyczajnie czasem pogadać w temacie na fazie to c’mon
  • 154 / 13 / 0
Na rave chyba najprościej
  • 69 / 11 / 3
Pójdź na wixapol i znajdź jakąś dupę or smth. Niektórzy na portalach z anonsami przemycają że są drug-friendly, lecz nie wiem jak bo nigdy nie korzystałam z tego typu portali.

btw zawsze marzyłam zrobić jakiś chemsex na 2C-B, moja była przyjaciółka mi kiedyś polecała ;)) ktoś ma jakąś opinię na ten temat?
Czekałam na jej reakcję. Powiedziała: „Jules bez dragów jest tu potwornie nudno”. Wtedy zrobiło mi się jej bardzo żal

Masz jakąś sprawę? Napisz na oooizneb@hyperreal.email bądź na czacie

:liść: :wino: :papieros: :kreska: :strzykawka:
  • 305 / 37 / 0
Idź w piątek wieczór na starówkę w mieście jak nie masz mordy jak nie ma się mordy jak kwazimodo, to powinno pójść łatwo. Najwyżej powtórzyc na drugi dzień.
  • 154 / 13 / 0
Tej a poza rejwami których mam dość i tinderami gdzie tylko nieliczne są łącznie seksowne i drug friendly to gdzie można? Kurwa kiedyś to było łatwo, chodziło się do szkoły, znało się każdego i jakoś leciało a teraz kurwa to ja pierdole
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.