Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
Jaka jest Twoja ulubiona forma konopi?
Susz
173
75%
Hasz tradycyjny
26
11%
Bubble hash
3
1%
Nalewka
6
3%
Tłuszcze
9
4%
Gliceryna
1
0%
Olejki
13
6%

Liczba głosów: 231

ODPOWIEDZ
  • 600 / 58 / 0
Mam olejek/ekstrakt z bardzo gęstą, ale wodnistą konsystencją, tzn. spływa wooolno ale jednak spływa. W związku z tym mam problem z przechowywaniem bo pojemnik musi być zawsze pionowo bo żywica spływa, brudzi dekielek, zakleja gwinty i mnie to wkurwia. Dodatkowo to mocne jest że główka szpilki wystarczy żeby sie porobić wapując, dlatego nie chcę żeby jakakolwiek ilość się marnowała i przyklejała do gwintów, żeby można było łatwo ten olejek wydobyć z danego pojemnika dlatego np. buteleczka z wąskim gardłem odpada. Nie mam pomysłu w czym mógłbym to przechowywać tak, żeby można było pojemnik wrzucić np. do plecaka i się nie martwić że mi zaleje dekielek i gwint ? Macie jakieś pomysły albo strony z jakimiś wymyślnymi pojemniczkami ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.