Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1906 / 307 / 0
Jutro ma wizytę i w końcu uzupełnię zapas konopii. Dobra wiadomość jest taka, że z tego co widzę sporo ciekawych suszów jest na promocjach. Dostałem tlefon z apteki, że mają Pink Kush Aurory w cenie 430zł/10gram. Na szczęście na Rc dostaję zapas leku na 2 miesiące (czasem styknie na dłużej) więc od razu po lekarzu lecę zabezpieczyć swoje 40g medyka :liść: :korposzczur:
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 3446 / 715 / 9
Tak trzeba robić. Rotacja dostępności jest duża. I jeszcze to zjebane gówno, że jak wykupisz pół recki to musisz drugie pół znowu w tej samej aptece. To jest mega chujnia. Do wyjebania. A Pani z aspotclinics nie kwapi się na recepty korekty. Trza tak chapać.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 1906 / 307 / 0
Auu ale zakupy w tej chwili zrobilem:
-20 g aurora 22% Ghost Train Haze
-10 g aurora 20% Bakerstreet
-10 g Four20Pharma 22% Gorilla Glue

Szlachta też musi coś jarać
0.1 max 0.15 mnie wysyła wnodległe orbity mam zapas na dłuuugo primo konopi
  • 1906 / 307 / 0
Moje dzisiejsze zakupy. Wróciłem z 40 gramami palenia najwyższej aptecznej półki, crème de la crème :
IMG_1977.jpg
Na każdy nastrój alternatywa indi-hybryda, czysta indica i sati-hybryda. Kocham indici i kocham hybrydy nie lubię specjalnie jedynie czystych sativek

Patrzcie i podziwiajcie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 75 / 13 / 0
No to mordo na bogato. Ładna kolekcja :D A ja wróciłem z Cypru. Podsumowanie:

1. Na Okęciu Pani celnik miała w pizdzie te moje zioło, jak i dokumenty. Ja próbowałem je pokazać, ale nie była nawet zainteresowana.
2. Z ministerstwa zdrowia cypryjskiego otrzymałem maila ze skanem dokumentu po angielsku z ich pieczątka (dokument był do pobrania na stronie gov i trzeba go było uzupełnić oraz wysłać)
3. Na Cyprze nie miałem kontroli żadnej bo jak wysiadasz (w normalnym państwie) to już sobie swobodnie wychodzisz, ewentualnie sprawdzenie dokumentów.

Paliłem tylko na balkonie w hotelu oraz na plaży wieczorami wiec ciezko mi ocenić jak jest tam odbieranie palenie publiczne. Ogolnie nikt w pobliżu mnie nie jarał, ani nie proponował mi tematu. Co więcej, nie wiedziałem żadnego potencjalnego ogarniacza.

Tym sposobem legalnie i bezpiecznie umililem sobie wakacje ♥️
  • 1906 / 307 / 0
Opiszę odmianę, którą obecnie degustuję.
22% GORILLA GLUE # 4 (420Pharma)
Ciekawa hybryda, z naciskiem na indi (można spać jak po najcięższej indice, coutchlock itp). Jasno zielony kolor i niezbyt zbite topy. Działanie przyjemne, nieinwazyjne, relaksacyjne. Najlepiej pasuje do filmu, youtuba, gierek i oczywiście do upuszczenia ciśnień. No i klucz do Bram Morfeusza. Nawet Bakerstreet (ave Baker królu bezwględniku) aż tak nie usypiał.
Pierwsza dawka tej odmiany (ok. 0,10g) z Mighty+ dosłownie zmiotła mnie z planszy jak litr wódki.

Dodam, że kiedyś posiadałem GORILLA GLUE ten sam producent ale 18% i działanie było to samo. Susz trochę gorszej jakości ale moc chyba podobna. A przeceny są absurdalne 5g tego cuda można było wyrwać za 100 zł (!)
  • 52 / 5 / 0
Czy ktoś z was w aspot clinics dostał zielsko na papiery o uzależnieniu? Czy lepiej nie wspominać o byciu alkoholikiem i narkomanem po terapii?
adhibe rationem difficultatibus
  • 12464 / 2423 / 0
Ja bym nie wspominał. Nie twierdzę, że to by przekreśliło szanse, bo nie wiem, ale tak mi podpowiada intuicja.
  • 1906 / 307 / 0
Myślę ze z historią ćpania w papierach nie ma opcji na THC. Nie jestesmy jeszcze na tym etapie, ze leczymy tym alkoholizme/narkomanie zobacza ze naduzywasz i stwierdza ze nie bedziesz sie leczyc. Nwm czy oni to widza ale nie wspominaj najgorszy argument
  • 3446 / 715 / 9
Bardzo fajne odmianki ma Cosma. Mam obie 20% i tę 21%. Są spoko, jest w tym balans pomiędzy mocą a oryginalnością terpenów, ciekawym smakiem. Tymi 25% OG Deluxami, czy MAC z Cantourage w szczególności, zdarzało mi mi się przeterapeutyzować. W szczególności gdy moja terapia na zespół zwyrodnieniowy (uogólniony) kolana jest wspomagana opiatami. Są optymalne, a lepsze niż S-laby paściowate. W sensie testowałem chyba wszystkie s-laby, niektóre są spoko. Po prostu szukam dalej, mierzę wyżej. Często zwałem to, kupując po medyku Antidol, kompleksową terapią bólu i stresu.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.