Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1890 / 306 / 0
Jutro ma wizytę i w końcu uzupełnię zapas konopii. Dobra wiadomość jest taka, że z tego co widzę sporo ciekawych suszów jest na promocjach. Dostałem tlefon z apteki, że mają Pink Kush Aurory w cenie 430zł/10gram. Na szczęście na Rc dostaję zapas leku na 2 miesiące (czasem styknie na dłużej) więc od razu po lekarzu lecę zabezpieczyć swoje 40g medyka :liść: :korposzczur:
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 3444 / 715 / 9
Tak trzeba robić. Rotacja dostępności jest duża. I jeszcze to zjebane gówno, że jak wykupisz pół recki to musisz drugie pół znowu w tej samej aptece. To jest mega chujnia. Do wyjebania. A Pani z aspotclinics nie kwapi się na recepty korekty. Trza tak chapać.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 1890 / 306 / 0
Auu ale zakupy w tej chwili zrobilem:
-20 g aurora 22% Ghost Train Haze
-10 g aurora 20% Bakerstreet
-10 g Four20Pharma 22% Gorilla Glue

Szlachta też musi coś jarać
0.1 max 0.15 mnie wysyła wnodległe orbity mam zapas na dłuuugo primo konopi
  • 1890 / 306 / 0
Moje dzisiejsze zakupy. Wróciłem z 40 gramami palenia najwyższej aptecznej półki, crème de la crème :
IMG_1977.jpg
Na każdy nastrój alternatywa indi-hybryda, czysta indica i sati-hybryda. Kocham indici i kocham hybrydy nie lubię specjalnie jedynie czystych sativek

Patrzcie i podziwiajcie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.