Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
80
27%
Thioco
219
73%

Liczba głosów: 299

ODPOWIEDZ
  • 108 / 4 / 0
Jakie jest okienko w którym jest jeszcze sens dorzucać licząc od 1wszej dawki ? Około godzinę?
I po jakim czasie macie peak [thio tabletki]
Przez 2 lata zapomniałem... xd
  • 486 / 98 / 0
Powiem wam chłopaki, że to jest strasznie okrutne i brtualne, gdy kodeinka odłącza się od receptorków w mózgu i kolejnego dnia wraca stopniowo ta potworna chujoza życia codziennego i lęk oraz dziadowski stan normalności, który jest po prostu pojebany.
  • 1902 / 307 / 0
06 czerwca 2025narcovoyage13 pisze:
Mniejsza dostępność i większa cena to naprawdę mały koszt w porównaniu do drastycznej różnicy w skutkach ubocznych między N+ a tjoko czy Antkiem
i @Ptaszyna a ten cały nurofen+ ma 200mg inuprofemu czuli minimalna dawka to ponad 2g tego. Ekstrahujecie to jak antidol? Czy po prostu żrecie np 12 tab
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 314 / 53 / 3
Ekstracja jest dziecinnie prosta, gdyż ibuprofen praktycznie nie rozpuszcza się w wodzie. Ja sam nie praktykowałem, ale ogl potem powstaje ponoć taki mętny roztwór i się robi osad. Filtr jakiś i masz. Proszę o poprawienie jak się pomyliłem gdzieś
  • 5084 / 874 / 0
04 czerwca 2025yoshi420 pisze:
03 czerwca 2025Swiezzy pisze:
Ej ma ktoś podobnie do mnie lub jakąś teorie na ten temat? Mianowicie skąd może się brać na drugi dzień "ostre sranie" w sensie wstaje rano od dłuższego czasu, nawet od paru miesięcy i jak idę na kibel z rana to mam biegunkę ale nie tak że latam parę razy tylko jedno sranie w którym jest lekko 1.5l wody no brązowej wody, wręcz ugotowanych flaków bo jebie gorzej od szamba od paru tygodni, tak mi brat powiedział xd co prawda od 2 lat około biorę 2x dziennie po +/- 660mg i do tego pregabaline 450mg rano i wieczór tak biorę oba. Ostatnio brałem 1x dziennie że dwa dni i wsm takich problemów nie było, wiadomo kiedyś kleiło dupe na drugi dzień a dziś budzę się i pierwsze co to lecę na kibel, do tego jak już kładę się spać około północy to zaczyna mi się już przelewać w brzuchu. Plis odp co wy na to
Nie świaczy to o niczym pozytywnym, to co opisujesz to nie jest jednostkowa biegunka. W dodatku sama koda owoduje zaparcia, nie biegunki. Walisz inne dragi poza pregą (też uszkadza żołądek)? Na moje uszkodzenie śluzówki (stany zapalne), mogą być wrzody, może być wycieńczenie flory bakteryjnej. Czego nie polecam, śmierć zaczyna się w jelitach.

Lekarz abo niepewność.
Ja też mam na drugi dzień srake
Dupa wręcz wystrzeliwuje ten ładunek
I dziwny kolor tejże i konsystencja. Jest dużo jaśniejsze wręcz blade. Pewnie od białego barwnika zwanego tlenkiem tytanu
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 963 / 81 / 0
8 dni popłynąłem na tabletkach z sulfogwajakolem...
Katar, nogi czuć, biegunki jeno nie wyłapałem.
2 doby minęły, zaczynam 3cią i koniec powinien nastąpić fizycznych objawów.
Żadnych ciągów, bla bla bla...
Póki co wypowiedzi w miarę na temat były. Teraz już wiem gdzie wypowiedzi nie na temat mam umieszczać:]
  • 90 / 37 / 0
Jest dużo jaśniejsze wręcz blade.
Może to też być objaw problemów z wątrobą i / lub układem żółciowym. Jeżeli się utrzyma sugerowałbym jakieś tam badania. Nie sądzę, abyś jadł tyle tlenku tytanu, aby "zafarbować stolec" - chyba, że nie jesz nic poza tymi tabletkami.
  • 793 / 183 / 0
08 czerwca 2025ledzeppelin2 pisze:
04 czerwca 2025yoshi420 pisze:
03 czerwca 2025Swiezzy pisze:
Ej ma ktoś podobnie do mnie lub jakąś teorie na ten temat? Mianowicie skąd może się brać na drugi dzień "ostre sranie" w sensie wstaje rano od dłuższego czasu, nawet od paru miesięcy i jak idę na kibel z rana to mam biegunkę ale nie tak że latam parę razy tylko jedno sranie w którym jest lekko 1.5l wody no brązowej wody, wręcz ugotowanych flaków bo jebie gorzej od szamba od paru tygodni, tak mi brat powiedział xd co prawda od 2 lat około biorę 2x dziennie po +/- 660mg i do tego pregabaline 450mg rano i wieczór tak biorę oba. Ostatnio brałem 1x dziennie że dwa dni i wsm takich problemów nie było, wiadomo kiedyś kleiło dupe na drugi dzień a dziś budzę się i pierwsze co to lecę na kibel, do tego jak już kładę się spać około północy to zaczyna mi się już przelewać w brzuchu. Plis odp co wy na to
Nie świaczy to o niczym pozytywnym, to co opisujesz to nie jest jednostkowa biegunka. W dodatku sama koda owoduje zaparcia, nie biegunki. Walisz inne dragi poza pregą (też uszkadza żołądek)? Na moje uszkodzenie śluzówki (stany zapalne), mogą być wrzody, może być wycieńczenie flory bakteryjnej. Czego nie polecam, śmierć zaczyna się w jelitach.

Lekarz abo niepewność.
Ja też mam na drugi dzień srake
Dupa wręcz wystrzeliwuje ten ładunek
I dziwny kolor tejże i konsystencja. Jest dużo jaśniejsze wręcz blade. Pewnie od białego barwnika zwanego tlenkiem tytanu
Rozwieję Wasze wątpliwości. Sama kodeina w dawce 240mg ma zbyt małe działanie zapierające (za to już w 480mg ma wystarczające) by zadziałać jak pełnoprawny opioid, że brak możliwości wypróżnienia się czy nawet oddania moczu u niektórych. Na razie kodeinę zostawmy. Sulfogwajakol też przechodzi pewien szlak metaboliczny - jest rozkładany. Z tego co czytałem to grupa sulfonylowa jest odczepiana i zostaje gwajakol, który jest już łatwo utylizowany przez organizm.. A co z tą grupą siarkową/sulfonylową? No właśnie tu nie mam pewności jednak to ona jest składnikiem zabójczych pierdów. Powstaje albo siarkowodór - H2S, albo siarczan dimetylu - C2H6O4S. I zależnie od dnia raz jestem zwolennikiem jednej lub drugiej opcji.

Ogólnie mam jeszcze coś zaje, zaje, zajebiście ciekawego na temat kodeiny. Ja osobiście nie pamiętam by było to tutaj kiedykolwiek poruszane, a to istotne wzmocnienie kodeiny praktycznie żadnym kosztem. Tak, na wszystko mam badania. :) @Merx już widział.

Tylko osobiście nie testowałem. Ale postaram się przed pierwszą rozprawą sądową żeby mnie nie zamknęli. Zdaje sobie sprawę, że reakcja którą tutaj zaproponuje dla mnie może i jest prosta, lecz nie dla wszystkich.

//przepraszam za tasiemiec, feta
  • 89 / 3 / 0
https://www.sciencedirect.com/science/a ... 1217429084
https://www.researchgate.net/publicatio ... _the_mouse
Gwajakol blokuje synteze glikogenu. Gwajafezyna jest używana jako uspokajacz w weterynarii. Generalnie Len miał racje że to trutki na szczury. Parasyf wiadomo. Tymianek też jest NSAID i wywołuje niedoczynność tarczycy i miesza w hormonach płciowych. Lepiej przejść hyba na morświnkę, albo stimy albo zioło, na dłuższą metę koda codziennie robi kuku. No i tak samo mocno jak morfina działa na TLR4 wywołując silną wstosunku do swojej mocy hiperalgezje.
  • 280 / 83 / 0
z tym glikogenem - no i przy opio to troche latwo o wejscie w ketoze i tak.

tymianek zdaje sie w takich ilosciach dodatkowo wyniszcza flore bakteryjna jelit.

Len ma sporo racji, tylko przez ten post o inhibitorach 3A4 w tonie "wiem ale nie powiem" mylne wrazenie sprawil :)

A codziennie to wszystko szkodzi, w ten czy inny sposob.
Ziolo tez,to ze akurat sie lansuje jako exit drug to tylko narracja i biznes.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.