Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Hejka koleżanka dała mi coś takiego mówiąc, że to oksy w co nie chce mi się wierzyć. Tabletka dosyć duża. Jakby ktoś mógł zidentyfikować byłabym wdzięczna.;))
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 3497 / 742 / 9
Ni chuja. Wała Ci pocisnęła. Chyba, że to te vintage 160 bez otoczki. Nie no, za chuja. Oxy jest zawsze okrągłe.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / 1 / 0
Kiedyś kupiłem coś sprzedawanego jako klefedron, po zażyciu 12 tabletek waleriany i wciągnięciu 3 kresek tego "klefedronu" doświadczyłem oszołomienia i halucynacji układających się w fabułę, czy to na pewno był klefedron czy coś innego? Nie wydaje mi się żeby klefa powodowała tak żywe halucynacje

scalono. lady

Czarno-przezroczyste kryształki, średnia euforia, na drugi dzień potwornie silny zjazd, najmocniejszy w życiu, co to mogło być?
  • 2 / / 0
Jakiś silny katynon, może Heksen
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.