Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Hejka koleżanka dała mi coś takiego mówiąc, że to oksy w co nie chce mi się wierzyć. Tabletka dosyć duża. Jakby ktoś mógł zidentyfikować byłabym wdzięczna.;))
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 3497 / 741 / 9
Ni chuja. Wała Ci pocisnęła. Chyba, że to te vintage 160 bez otoczki. Nie no, za chuja. Oxy jest zawsze okrągłe.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / 1 / 0
Kiedyś kupiłem coś sprzedawanego jako klefedron, po zażyciu 12 tabletek waleriany i wciągnięciu 3 kresek tego "klefedronu" doświadczyłem oszołomienia i halucynacji układających się w fabułę, czy to na pewno był klefedron czy coś innego? Nie wydaje mi się żeby klefa powodowała tak żywe halucynacje

scalono. lady

Czarno-przezroczyste kryształki, średnia euforia, na drugi dzień potwornie silny zjazd, najmocniejszy w życiu, co to mogło być?
  • 2 / / 0
Jakiś silny katynon, może Heksen
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?

Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.