Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Wczoraj wpadło mi w łapki opakowanie Gabapentyny. Przeczytałem wszystko w temacie i zażyłem 600mg. Zadziałało dobrze i zlikwidowało 3 dobowy głód od Pregabaliny, to naprawdę działa.
Dziś zażyłem w 4 dniu abstynencji 350 Pregabaliny i czuję się bardzo dobrze i działa wyraźnie dobrze.
Uważam że Gabapentyna zalecza głód i nie ma tolerancji krzyżowej - nie mam pewności ale w temacie Gabapentyna również jest taki wniosek.
Ja zszedłbym na tej gabapentynie, ale i tak nie mam możliwości podejść do rodzinnego.
Schodząc z tego usypywałem proch z kapsułki. 3 dni. Potem co 4. Z wysokich nie było problemu. Problemy były potem na mniejszych. Dalej biorę, ale dużo mniejsze i póki co zostaję z racji innych dolegliwości.
Działa dobrze, robiąc przerwy.
05 czerwca 2025global108 pisze: Nie wiecie jakie jest obecnie zpatrywanie lekarzy itp. na pregę?
Ciekawa sprawa z tym wdrożeniem, możesz opowiedzieć coś więcej, jak to widział Twój lekarz?
Za kilka dni zamiast 1x300 będzie 2x150 później 1x150. Zejście z tej ostatniej będzie ciulowe, bo to w prochu nie podzilisz no ale to już można do 0 z takiej dawki
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.