Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Kret granulki i przegotować w garnku albo kret w żelu. I lufa jak nowa ze sklepu.

A Tutaj mega zajebista nuta Dark Techno o heroinie. Miazga

Posłuchaj utworu Silvano Scarpetta - Heroin (Original Mix) Mas†er wykonawcy Silvano Scarpetta w serwisie #SoundCloud
https://on.soundcloud.com/XMH4w1Vc2fmKupJJA

Ps. Moderatorze kochany nie odrzucaj. Bo i metoda czyszczenia lufy działa pięknie to i ta nuta to opowiadanie gościa co 10 dni i nocy leciał na heroinie bez przerwy.
I nazwał ją
Das ist der größte Artist

Nuta wbija w glebę!
  • 813 / 194 / 0
Też tak robiłem jak powyżej. Nawet nie podgrzewałem. Wykorzystywałem to że rozpuszczanie NaOH jest egzotermiczne, po kąpieli brud sam odchodził od szkła.
  • 3449 / 718 / 9
Odpowiedziałem sam sobie w poście powyżej. Da się też izopropanolem. Z lekkim skrobaniem, za bardzo podgrzałem. Resztki smoły, czarny osad, wypalają się ładnie na kuchence gazowej.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 101 / 4 / 0
Chetnie pogadam z kims o heroinie. Potrzebuje pomocy. Wazne
Prosze.nA priw
  • 9 / 1 / 0
jeszcze raz sprobuje zapytac.
Czy ktos jeszcze umie zrobic produkcje kompotu?
Czy juz wszyscy poumierali?
  • 1534 / 205 / 0
Żyją tacy, żyją.
  • 624 / 9 / 0
Życie na kompocie... Gdyby tylko rolnik się znalazł z dobrym zapasem to bym odkurzył garnki.

Siemka stary dziadzie, teraz częściej bywam w Twoim mieście, kiedy piwo?
  • 1930 / 191 / 0
Nigdy kompotu nie brałem. Już z biegiem lat minęła mi obsesja dopisywania substancji do "cv", staram się raczej nie brać niczego nowego w miarę możliwości. Jednak kompotu bym spróbował.

heroina mnie urzekła, łączy w sobie najlepsze cechy morfiny i oxy (a za oxy nie przepadam). Oczywiście to takie luźne subiektywne porównanie, ale po majce takiej opio euforii nie mam (nie licząc wjazdu) a po oxy jest to sztuczne i średnio przyjemne. Sedacja po majce jest idealna, po oxy to nie wiem nawet jak to nazwać. Brakuje mi strzału dobrej helupy, szczególnie jak już mam tolerke na majkę.
Take DXM and Be Happy
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.