Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1290 / 366 / 0
Nie no co ty w metropoli za granicą a i tak nie każdego dnia tak było, chodziłem po ludziach i mi mówili kto co dziś ma. W weekendy było nawięcej specjałów a w niektóre dni zupełnie nikogo nie było.

Zioło i piksy były w ciągłej sprzedaży, keta czasami była, czesto po koks i hel trzeba było chodzić gdzieś na miasto (bo z tym był większy przypał a i też droższe było dużo), cokolwiek innego to wyjebka (np. crack), co ciekawe dopalacze w ogóle nie istniały.

Teraz też mam bajzel niedaleko domu i jest obstawiony policją, jeszcze rok temu co dwa dni tam byłem ale zrezygnowałem, stary się robie, kupuje towar teraz tylko u mnie na rejonie. Jest tam amf i zioło dobrej jakości ale z policją za duży przypał.

Ćpam już 24 lata, większość czasu na ciągach i jeszcze mnie nie jebli. Paranoja czasami się przydaje.
  • 1432 / 90 / 2
31 maja 2019sprawdzone_info pisze:
Czytam sobie ten wątek i jedna myśl mi do głowy przychodzi. Przy zabawie z morfiną czy oxy nie ma styczności z takimi patologiami. Zajmują się tym względnie normalne osoby , w sensie handlem. Długo ćpałem i znalem wielu dilerów morfiny czy oxy, przypałów praktycznie nie było.
Tak normalne jak Kometha, co na Wykopie dają jej wpisy z pompką.Zresztą opiowraki poza tym, że może nie podchodzą pod coś jak grypsera i jazda z 60, to totalne grzejniki co wynoszą z domu rzeczy i są obsrani z pakietem detoksu.Zresztą znam z reala ciebie i tobie też przydałby się resocjalizacja, spotkałem ciebie kiedyś.
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.