Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Na wizycie dostalem do escitalopramu pregabaline wlasnie 2x75mg dziennie.
Jestem w trzecim dnii brania i fakrycznke czuć dzialanke na Gaba ale tez i momentami takie rozedrganie wewnetrzne ale ja nie o tym.
Czy jezeli bralbym caly czas te 75mg dwa razy dziennje to istnieje ryzyko uzaleznienia?
Czy trzeba bedzie i tak po jakima czasje zwiekszać dawke ?
Nie planjje tego brać ciagle tylko na rozkrecenje esci i odstawic ale zapytac mozna :)
Sory za bledy ale jade w busie i trzesie ta gablota
Pozdrawiam
scalono —
Sory ze post pod postem ale nie widze mozliwosci edycji
Czy mozna pregabaliny te ranna dawke brać na czczo ?
I jesli tak to lepiej dla zoladka bylo by cala kapsulke czy moze wysypac zawartosc do wody i wypic w ten sposob?
tydzień/dwa brania, tydzień przerwy - tydzien brania - tydzien przerwy. Inaczej zanika te skupienie, porobienie, dobry stan.
Odstawianie tego to masakra.
Chyba, że schodzeniem z dawek, ale trzeba mieć dużo cierpliwości i ciąć miligramy co tydzień.
Nagłe odstawienie pregabaliny 300+ to piekło na ziemi
I te 300mg ktore caly czas braleś to czułeś dzialanie ?
Wogole po wzieciu tabletki przez jakis czas no moze z godzine troche mi wjezdza na serducho tez tak macie ?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.