Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 48 / 3 / 0
@Zbigniew50 a co lepiej działa na stres? I w ogóle to właśnie stres nie bierze się z lęku?
  • 382 / 148 / 0
@dobryjakchleb stres to taki wielki worek, do którego można wrzucić: lęk, strach, irytację, drażliwość, niepokój, wstyd i masę innych.
Także raczej na odwrót, pod wpływem stresu pojawia się lęk.
Koniec OT z mojej strony, bo to wątek o alprze ;)
  • 579 / 104 / 0
Jak dla mnie w 90% przypadków na lęki pomaga 0.5mg, przy problemach ze snem również. W rzadkich przypadkach dorzucam drugie 0.5. Więcej to mi się od wielu lat nie zdarzyło
:tabletki:
  • 48 / 3 / 0
na mnie ostatnio słabo zadziałała alpra w sytuacji stresowej w przeciągu kilku godzin wziąłem 3 mg(nie mam wysokiej tolerancji) i czułem znaczne otumanienie ale mimo tego ten niepokój/lęk dalej się przebijał, może to też wina 2 energetyków wypitych wcześniej i mojej nadwrażliwości na kofeinę a może aplra się po prostu do tego niezbyt nadaje
  • 245 / 52 / 0
Debil. Łącz dalej stymulanty z substancjami gaba-ergicznym na pewno ci pomogą jeszcze w takiej dawce które dają tylko otępienie.
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 1028 / 295 / 2
@PolskiLen podbijam, najpierw zaczyna się niewinnie od bardzo mocnych kaw, energetyków, pseudoewki później amfetaminy, bo tania i całej reszty stimów, na które zaczynamy brać benzo, bo pojawiają się paranoje głównie z deprywacji snu, później niewinną kwetiapinkę na spanie, żeby spać i kończycie jak Merx z uszkodzonym OUN na całe życie, bo dostaje zespołu pozapiramidowego jak nie weźmie leku na ADHD który podbija dopaminę, bo mózg już praktycznie oduczył się jej na stałę produkować, aktualnie odczuwam w tym stopniu poprawę dzięki wiedzy której by mi nie dały żadne studia, bo lekarski w polsce to takie gówno, że szkoda strzępić ryja, (aczkolwiek nie jest tak źle w przeciwieństwie do państw wschodu), pewne jest jedno, to że dodatkowo mam ADHD to nie naprawię tego w 100% przy obecnej ogólnej ludzkiej wiedzy w tej dziedzinie nauki.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.