To nie wyglada na sztuke, raczej 0,5g. Powiedz mu ze kupisz bez tego opakowania i z wagi 1g za 60zl, powiedz ze przyjdziesz ze swoja waga, ciekawe co odpowie.
W Polsce sie tylko medyczna oplaca kupowac, na telegramie sami oszusci. W UK moge sie umowic z byle kim i dostaje 5g ladne topy prosto z wagi i jeszcze gratisa dorzuci.
Jak chcesz w Polsce palic ziolo to albo swoje albo medyczna, no chyba ze chcesz placic 60 zl za polowke. ja bym tego od niego nie bral
[/quote]
to nie prawda akurat, mozna kupic dobry temat w dobrej cenie na telegramie tylko trzeba duzo w tym siedziec, vendorzy sie zmieniaja caly czas ktos przychodzi i odchodzi. Scamow jest w chuj ale jak sie chce to da rade ogarnac. Sam kupilem takimi sposobami +- 0.5kg w przeciagu pol roku i nigdy wala nie dostalem
21 maja 2025jezus_chytrus pisze: Trzeba zważyć, bo na zdjęciu nie widać poziomu "zbicia". Po samej objętości można jedynie wróżyć.
10 czerwca 2025trzykrotnie pisze: Ile i w jakiej cenie kupujecie trawe? Podajcie prawdziwe ceny jak to wygląda
Dzwonisz do apteki:
-kierownika do telefonu, jestem stałym klientem
-dzień dobry panie Ryszardzie, co tam potrzeba coś mam odłożyć?
-nie. jakie macie zniżki
-oj hahah zniżki jasne, gorilla glue 22% mamy 5g po 210 zł
-aha. w aptece [nazwa] mają to samo po 188zł zjedzie cos pani?
-nie mogę
-jest pani kierownikiem. może pani. do widzenia
Jadę do innej apteki. Wolny rynek, eliminujesz drogie szmaciska drogą telefoniczną
gg22 188złx2 (10g), aurora 22% (20g) 360 za 10 (x2), aurora 20% (10g) 390zł (10g)
I tak szału nie ma. Ludzie wyrwali gg22 po 100zł/5g
normalnie to 50/1
jak jest dobry temat i rowna waga to warto dolozyc 10 czyli 60/1
ja 10 kupuje zawsze za 350, mozna drozej ale ja zawsze biore tanio a tak zeby sie dalo palic
25 za 800 +- ale za 700 juz dostaniesz cos
50 za 1000 - 1200
100 za 1800 - 2000
ceny moga sie troche roznic wiadomo ale celuj raczej w to co ci napisalem, sa to uczciwe ceny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.