Fuzja - D5
Drugi raz to jem, teraz 30 mg od razu na raz doustnie. Nieźle mnie wystrzeliło w kosmos. Na początku lekkie nudności, ale do ogarnięcia. Spora chęć do rozmowy, czuć taki pseudo-emkowy klimat, ale to zdecydowanie nie jest to. Co ciekawe po niczym nie mialem źrenic rozszerzonych tak bardzo jak po aMT. Mimo sporej stymulacji psychicznej to fizycznei racej jest sedacyjnie i przyjemnie sie spędziło tripa leżąc rozwalonym w fotelu i pisząc z ludźmi przez internet :) Długość tripa troche na minus. Po 5-6 godzinach już sie robi męczące, a on dalej trwa.. Teraz mija 8 godzin i zjadłem 1 mg klonazepamu żeby troche uspokoić te buzujące receptory w mózgu, bo czuje że to nie jest zbyt zdrowe. Możliwe że nawet bardziej wykańcza od samego MDMA i innych klasycznych empatogenow.
Podsumowujac: polecam sprobowac, ale na dłuższą mete raczej średniawe.
edit: zapomnialem dodać że te 30 mg było w formie bursztynianiu
edit2: aha i co do mojej subiektywnej oceny to uznaje te substancje za empatogen, bo do tej grupy mu najblizej. To nie jest żaden psychodelik.
sprawę mam ;)
w poszukiwaniu zamiennika MDMA dość spontanicznie nabyłam w holenderskim sklepiku benzofuran- 6apb- niestety nie wiem czy to bursztynian czy freebase, nie wiem nawet co to znaczy
No i coś mi się ubzdurało, że wyczytałam że on jest fajny w połączeniu z tryptaminą....i kupiłam do tego AMT [yolo][[wtf]
obie rzeczy są z legitnego sklepu. AMT tabletki po 25mg, benzofuran proszek. Przeczytałam cały ten dział, ale nie widzę info o takim połączeniu... czy ktoś próbował takiego combosa? Wyczytałam tylko, że obie substancje są dość trudne i może być różnie. Ech. Wiążę z nimi duże nadzieje ;) no i poszła na to furmanka pieniędzy, więc będę wdzięczna za wskazówki..
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.