ODPOWIEDZ
  • 65 / 11 / 0
Lata temu bralem tak czesto, ze juz moj zoladek odrzuca pixe. 20-30min po zarzuceniu zaczyna sie problem zoladkowy. Otoz mdlosci i belt. Sama mysl czy widok piguly sprawia ze mam odruch wymiotny z automatu. Jedynie krysztal jestem w stanie. Wtedy to bombka, ale wole sniffem ladowac. Troche zaluje ze kiedys tka lecialem z emka bez hamulcow totalnie, ale lubilem na bombie jarac bucha i szlug za szlugiem, czy e-peta popalac i bujac sie ze znajomymi po rejonie wzdluz i wszerz, czy nawet grac w pilke XD. Dzis w ogole odrzuca mnie MDMA bo nawet zjazdy sa bardziej przepierdolone niz kiedys-na poczatku, a sama czopa tez jest daleka od tych, ktore pamietam. Wiec raczej nie oplaca sie zarzucac zbyt czesto. Bo popsuejsz sobie cala magie tego cuda.
  • 367 / 52 / 0
15 maja 2025twdmgc pisze:
Ok, jest w tym sens i logika żeby nie zarzucać dzień po dniu :P. A jak w takim razie do poziomu serotoniny ma się zarzucenie w kolejny dzień koksu? Też będzie mocno go zbijać? No i w jaki sposób można przywrócić serotoninę po zakończeniu lotów?
Banany - pestki dyni, orzechy... no odsyłam do chatGPT z hasłem jak suplementować serotoninę. :)

Nie mniej jak powyżej napisali jak zaczynasz nadużywać to zobaczysz szybkie efekty uboczne - czarne myśli.. szybko wpadasz w złość i łatwo wyprowadzić Cie z równowagi, płaczliwość. Dopiero odstępy to naprawiają i nie pogłebiaja.
Cogito ergo sum
ODPOWIEDZ
Newsy
Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.