Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 141 / 5 / 0
Tak n-acetyl cysteina. Ogólnie jedyny minus tego mixu to że resagilina słabo blokuje imao B i dawkowanie PEA jest mega wysokie... Myślałem że to 1-2g a tutaj grubo 3+g na strzał co 2h... boję się brać więcej niż 2 tabletki. Ale już ogarnąłem selgres to taki zamiennik Segan jak coś też seleglinina.
  • 4 / 1 / 0
Selgres zawiera dokładnie tą samą substancje czynną, co Segan- na jedno wychodzi, a nie wiesz czy rasagilina w pewnej dawce zaczyna zmieniać profil działania na iMao-A, jak przypadku selki?
Przyznam, ze jak leciałem z pea w maratonach, to brałem nawet 40mg sele dziennie i nic takiego się nie działo, a niby powinienem umrzeć. xD
  • 226 / 10 / 0
Ktoś używa/używał do tego mixu selegiline powder, która była łatwo dostępna? Działało?
  • 141 / 5 / 0
17 czerwca 2024PluszowyNeuron pisze:
Selgres zawiera dokładnie tą samą substancje czynną, co Segan- na jedno wychodzi, a nie wiesz czy rasagilina w pewnej dawce zaczyna zmieniać profil działania na iMao-A, jak przypadku selki?
Przyznam, ze jak leciałem z pea w maratonach, to brałem nawet 40mg sele dziennie i nic takiego się nie działo, a niby powinienem umrzeć. xD
Wiesz z tego co czytałem to rasagilina ma znikomy wpływ na imao A.
Co do dawki dziennej to max 2 tabletki po 1mg dlatego pewnie słabo blokował... Bałem się większe dawki bo w ulotce jest info że bardzo często występuje rak skóry po tym leku. A co do selgres to tak taka sama substancja czynna ale selgres prędzej idzie dostać w aptece
  • 2 / / 0
Panowie proszę o poradę. Od 4 dni zajadam sele 5 pod język i 5 do tłustego śniadanka. Zajadam Asparaginian, imbir i jem spore duże posiłki z dużymi ilościami węgli. A mimo to żeby pea działała mocno to musze zjeść bombe 0,7 na pusty żołądek i dopierdolić cukru po 5-10min. I działa to niecałą godzinke.
Z innych supli leci ostropest, NAC, witamina D i cynk. Gdzie tkwi problem? Czy pea jest metabolizowana też przez inne enzymy? Jestem aktywnym użytkownikiem BDO.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.