Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1588 / 254 / 0
Też myślę że 30 mg to za mało, dlatego pisałem o odpowiednim dobraniu dawek, ale ja akurat flualpry nigdy nie brałem a przynajmniej nie pamiętam;)
  • 15 / / 0
Jak już to podkład z relanium. Ale w sumie moim zdaniem walenie alfy i benzo to totalna głupota. Walisz alfe i tyle. Na zejsciu jakieś browark i na końcu wrzucić można benzo ewentualnie.
Uwaga! Użytkownik FreshHighAllwaysFly jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / 2 / 0
Ja na PHP od sklepu z działu sprzedawcy zawsze biorę clonazolamu trochę. Po wszystkim idealnie nuweluje wszystkie niedogodności, pomaga się wyspać, odpocząć i wrócić szybko do żywych:P
  • 1588 / 254 / 0
@WillSniff a jakie ilości A-PHP bierzesz żeby móc jakoś funkcjonować, na przykład iść do pracy czy wychodzić do ludzi? clonazolam cię nie ścina do snu od razu?
  • 2252 / 383 / 0
Will Sniff 😂 alfa i klon czyli jazda na dwa baty bez trzymanki.
  • 20 / 2 / 0
@zburzony zapomnij o pracy po alfie xD u mnie to musi być wolna chata, zero obowiązków i lecę z filmami dla dorosłych i pisaniem tekstów. Naprawdę podziwiam jak ktoś używa alfy jakiejkolwiek jako funkcjonalny stim. @mietowy3 takie życie... Nie łącze tego tylko jak już przerobię sztukę maks dwie alfy (więcej nie zamawiam nawet) to zamiast się męczyć później zarzucam jednego tabsa czy dwa benzo zależy jakie i odsypiam. Proste. Łączenie stimów i benzo w tym samym czasie to strzał w kolano %D
  • 176 / 26 / 0
A-php mocne gówno, w porównaniu do NEPa vapo deklasuje mocą i wystarczy mała ilość 20-30mg żeby wypierdolilo Cię na alfa centauri. Dobre w smaku topi się też przyzwoicie. Jedyny minus to że chęć na dopalanie jest ogromna i nie da się nad tym zaplanować oczywiście %-D finalnie to sesje dopalania wychodza co 20-40min.
Przedstawienie musi trwać.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.