Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Ja wybieram DCK, O-PCE, MXPr.
Ma wszystko co najlepsze i nie podnosi tak tolerancji jak o-pce.
W ogóle radze omijać o pce szerokim łukiem jak nie chcecie sobie zjebać tolerancji na wszystkie dysocjanty kto wie na jak długo.
:(
Na ta chwile dam takie zestawienie, chociaż pewnie mi sie zmieni. Kolejność bez znaczenia :
ketamina - za glebie i psychodelie
MXPR - za pluszowy stan umysłu i fizyczna (cielesna) euforie
2-FDCK - za przyjazny profil, czystość umysłu i kolory
Dck we wstępnej fazie badan, jedno podejście było raptem ale mam wrażenie ze wejdzie na ta liste. W porównaniu do 2fdck wieksza głębia doznania i spokojniejszy przebieg.. fluorowa wypada przy dck jak wesoła zabaweczka i w ogóle inny profil działania także nie wiem po co porównuje.
DMXE tez ma swoja magie, jak już ktoś w ogólnym wątku pisał jest całkiem empatogenne. Niestety nie moge lepiej ocenic bo za kazdym razem brałem po nie przespanej nocce z amfetamina... tak sie jakoś złożyło. Tępa strzała ze mnie 0,5g tak zmarnowałem
Mxpr i f-fdck opisałem w wątku ogólnym to nie będę zaśmiecał
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.