Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Ja wybieram DCK, O-PCE, MXPr.
Ma wszystko co najlepsze i nie podnosi tak tolerancji jak o-pce.
W ogóle radze omijać o pce szerokim łukiem jak nie chcecie sobie zjebać tolerancji na wszystkie dysocjanty kto wie na jak długo.
:(
Na ta chwile dam takie zestawienie, chociaż pewnie mi sie zmieni. Kolejność bez znaczenia :
ketamina - za glebie i psychodelie
MXPR - za pluszowy stan umysłu i fizyczna (cielesna) euforie
2-FDCK - za przyjazny profil, czystość umysłu i kolory
Dck we wstępnej fazie badan, jedno podejście było raptem ale mam wrażenie ze wejdzie na ta liste. W porównaniu do 2fdck wieksza głębia doznania i spokojniejszy przebieg.. fluorowa wypada przy dck jak wesoła zabaweczka i w ogóle inny profil działania także nie wiem po co porównuje.
DMXE tez ma swoja magie, jak już ktoś w ogólnym wątku pisał jest całkiem empatogenne. Niestety nie moge lepiej ocenic bo za kazdym razem brałem po nie przespanej nocce z amfetamina... tak sie jakoś złożyło. Tępa strzała ze mnie 0,5g tak zmarnowałem
Mxpr i f-fdck opisałem w wątku ogólnym to nie będę zaśmiecał
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.