Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 302 / 53 / 3
Teraz mnie tak naszło. Trochę to obrzydliwe, ale wsm sam jenkem też taki jest. A jakby do butelki jeszcze narzygać. Może to by jeszcze dodało efektów. Np rzygając po jakimś dragu możnaby to zlać do butelki i skorzystać drugi raz z tej samej substancji.
  • 1446 / 516 / 0
Dlaczego "środki wziewne" a nie "substancje odzwierzęce", proponuję przeniesienie tematu.

A propos przenoszenia tematu, to po dwóch tygodniach w butelce na słońcu na balkonie jenkem należy leżakować minimum rok w dębowych beczkach. Wtedy podłączamy aparaturę która usuwa powietrze z oparów, żeby uzyskać ich jak największe stężenie (w komorze próżniowej żeby ciśnienie atmosferyczne nie zgniotlo nośnika materiału) i ładujemy pod ciśnieniem w naboje — takie jak do inhalacji NO2. I dopiero wtedy w balonik i wdychamy. Tak to się robi poprawnie, a nie jakieś gówno nie produkt i potem plotki i mity, że jenkem nie działa. Działa, tylko trzeba wziąć spory wdech na puste płuca. Ruska dezinformacja nie chce, żebyście mieli dostęp do naturalnych narkotyków pochodzących od człowieka, jak adrenochrom czy chociażby jenkem. Ja zaraz się szykuję do inhalacji nabojami z 2020 i będzie grubo.

I tak, to co zjesz przed rozpoczęciem produkcji ma znaczenie, ale u każdego działa to inaczej. Różna dieta daje różne efekty u różnych ludzi, wstępnie bym zakładał, że wynika to z różnic grupy krwi ale znam za mało entuzjastów jenkemu żeby moją próbkę uznać za statystyczną. Dlatego trzeba eksperymentować z różnymi posiłkami, najlepiej zrobić w ciągu miesiąca kilka butelek i po roku już będzie wiadomo co powinieneś jeść w celu zgromadzenia budulca.

I nie powinno się łączyć jenkemu z żadnymi empatogenami, SSRI, IMAO, ogólnie zespół serotoninowy stanowi tutaj poważne zagrożenie
i nie sugerujcie się żadnymi postami w stylu "wziąłem jenkem na sertralinie i było spoko". Tacy ludzie otarli się o śmierć albo wymyślają i nigdy jenkemu na oczy nie widzieli. Może mieli też jakieś podróbki z Azji, nie wiem. Prawdziwy jenkem sam w sobie mocno wywala serotoninę i nie ma co ryzykować. Życie się ma tylko jedno. Pamiętajcie.
  • 1446 / 516 / 0
Uwaga, w Szczecinie zanotowano partię narkotyku sprzedawanego jako LSD, kiedy w rzeczywistości były to kartoniki nasączone jenkemem. Jak na razie kilka osób w szpitalu. Jak na to traficie nie bierzcie tego pod język.
  • 747 / 171 / 0
Ja myślałem, że se jajcujecie. Chciałem poznać specyfikę substancji i co to. A tam na początku tematu piszą, że to nasrane do butelki, nasikane i balon. No kurwa... to ja chyba idę w picie denaturatu. Nara!
  • 1262 / 318 / 12
@DobryWujas a co w tym gównie (czysto teoretycznie) najbardziej klepie? śmiem twierdzić, że coś może jednak być na rzeczy z tym indolem skoro te pierwsze syntetyczne kanna i tryptaminy mają go w budowie %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1446 / 516 / 0
Ekstrakt z jenkemu 10:1 standaryzowany na 90% masy kałowej tanio gdzie dostanę?
  • 747 / 171 / 0
dzisiajCzoug pisze:
@DobryWujas a co w tym gównie (czysto teoretycznie) najbardziej klepie? śmiem twierdzić, że coś może jednak być na rzeczy z tym indolem skoro te pierwsze syntetyczne kanna i tryptaminy mają go w budowie %-D
Nie wiem, ja pije płyn do chłodnic. XD

A tak na poważnie to nie rozkminiałem tego. Jest dla mnie to tak abstrakcyjne, że masakra.
Powiedzmy, ze tak. W pierdach są takie substancje jak siarkowodór, metan, etanotiol, metanotiol. To są te substancje mi znane. Żadne nie mają działania narkotyzującego w tym siarkowodór jest silnie toksyczny porównywalnie do cyjanowodoru.
I z moczu po takim czasie może uwalniać się amoniak. Nie mam pojęcia jakie połączenia mogą zachodzić w tych procesach ponieważ możecie się śmiać, ale trzeba by poświęcić temu badanie i na bieżąco monitorować poziom i stężenie substancji. Posiadać np sprzęt do NMR czyli najlepiej jakaś uczelnia.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".