Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
62
13%
Zażywając stymulanty
36
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
23
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
107
22%
Nie wychodząc z domu
165
35%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
16
3%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 476

ODPOWIEDZ
  • 1468 / 520 / 0
W sumie to u prawdziwego aptekowego świra się z 500-600 paczek rocznie uzbiera, jakby się skrzyknąć na forum, to można by nawet zrzutkę na rekord Guinnessa zrobić, jak się im zabuli to każdy rekord można ustanowić XD

Najwyższy na świecie monument z pustych paczek po lekach narkotycznych bez recepty. Właściciel rekordu: ćpuny z forum Hyperreal.

Wiecie, że to nie jest takie głupie, jako Polacy na pewno byśmy utrzymali rekord przez lata, a konkurencyjne forum nie istnieje, konkurencyjne fora są tylko z nazwy jeśli chodzi o polskojęzyczne.

Kwestia zgrać na raz posiadaczy kolekcji po kilkaset pustych paczek i dać im dobrego ścierwa, jak się człowiek nawącha to każdy pomysł jest dobry i jest motywacja.
  • 158 / 11 / 0
W Polsce to jest bida panie.
Jedż do parku w berlinie.
Napotkasz zużyte strzykawki, niedopalone blanty i mnóstwo przygód
Uwaga! Użytkownik GTB488 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1468 / 520 / 0
No i jak to się ma do tego co napisałem xD fajnie, też wiem rzeczy
  • 302 / 53 / 3
07 maja 2025LeszekSmieszek pisze:
W sumie to u prawdziwego aptekowego świra się z 500-600 paczek rocznie uzbiera, jakby się skrzyknąć na forum, to można by nawet zrzutkę na rekord Guinnessa zrobić, jak się im zabuli to każdy rekord można ustanowić XD

Najwyższy na świecie monument z pustych paczek po lekach narkotycznych bez recepty. Właściciel rekordu: ćpuny z forum Hyperreal.

Wiecie, że to nie jest takie głupie, jako Polacy na pewno byśmy utrzymali rekord przez lata, a konkurencyjne forum nie istnieje, konkurencyjne fora są tylko z nazwy jeśli chodzi o polskojęzyczne.

Kwestia zgrać na raz posiadaczy kolekcji po kilkaset pustych paczek i dać im dobrego ścierwa, jak się człowiek nawącha to każdy pomysł jest dobry i jest motywacja.
Genialny pomysł. Tylko jakbyś to utrzymał, by nie jebło? Może jakaś konstrukcja w stylu piramidy? Sama góra byłaby 1×1, "piętro niżej" 3×3, potem 5×5, 7×7 itd. I tak szybko się zrobi kilkaset paczek, utrzymując jednocześnie stabilność, choć oczywiście klej czy też taśma dwustronna byłyby dobrym pomysłem. Piramidę trzeba by zacząć od najwyższego piętra, a potem doklejać te niżej. To ma nawet prawo wyjść. Jestem na tak. Mogę to nawet na szybko rozrysować w jakimś paincie
  • 1468 / 520 / 0
No piramida ma najwięcej sensu, nie ma łatwiejszego kształtu do budowy, chociaż budując od góry ta zależność traci sens XD nieparzysta ilość czyli zakładasz układanie paczek na płasko, tak? To będzie wtedy płaska i szeroka piramida, co więcej, przy którymś piętrze się rozpierdoli niezależnie od kleju czy taśmy. To jednak piramida chujowo.

Dla stabilności, jak i wygody konstrukcji, ja bym pierdolnął raczej prostopadłościan z paczkami sklejonymi tylko pod kątem łatwości budowy i w żadnym wymiarze nie przesadzał, najlepiej kwadrat w podstawie i co najwyżej w trzecią oś większa długość. Pójdziemy w ilość paczek i objętość, a nie w pole powierzchni, to też jest rekord, a budować łatwiej.
  • 251 / 76 / 0
Ziggurat stabilniejszy, dobrze kombinujesz.
  • 302 / 53 / 3
07 maja 2025LeszekSmieszek pisze:
No piramida ma najwięcej sensu, nie ma łatwiejszego kształtu do budowy, chociaż budując od góry ta zależność traci sens XD nieparzysta ilość czyli zakładasz układanie paczek na płasko, tak? To będzie wtedy płaska i szeroka piramida, co więcej, przy którymś piętrze się rozpierdoli niezależnie od kleju czy taśmy. To jednak piramida chujowo.

Dla stabilności, jak i wygody konstrukcji, ja bym pierdolnął raczej prostopadłościan z paczkami sklejonymi tylko pod kątem łatwości budowy i w żadnym wymiarze nie przesadzał, najlepiej kwadrat w podstawie i co najwyżej w trzecią oś większa długość. Pójdziemy w ilość paczek i objętość, a nie w pole powierzchni, to też jest rekord, a budować łatwiej.
Ale prostopadłościan jest taki... brzydki. Takie to do apteki przyjeżdżają z hurtowni. Tu trzeba myśleć oryginalnie. Mam pomysł na coś w stylu Golden gate bridge. Najlepsze byłyby te części wiszące. Przetkać jakimś sznurkiem i skleić taśmą. To byłoby wyzwanie.
  • 1468 / 520 / 0
Penesa zróbmy. Chłopięcego lub dziewczęcego, obojętnie. A gdzie byś w Szczecinie widział nasz monument? Pośrodku Grunwaldu czy może na żydowskiej części cmentarza?
  • 251 / 76 / 0
Pod calodobowa ustawcie. no a gdzie.
  • 1468 / 520 / 0
Ciiiiii o całodobowej tu nie rozmawiamy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.