Do 23 maja mam czas na zastanowienie sie nad lekiem bo wtedy mam wizyte u lekarza. Potrzeba mi cos na lęk takie napiecie wolnoplynace. Ale tez zeby luzowało kichy bo zaparcia mam niestety.
Nie trzeba nawet szukać na stronie angielskiej wiki, bo ta informacja jest w ulotce/CHPL
@ladyinnaightmares
Czy próbował ktos jakis silniejszy uspokajacz ?
Oczywiscie zlotoustne beno istnieje ale jego stosowanie codziennie to rodzaj patologii ukladu nerwowego.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
02 maja 2025LeszekSmieszek pisze: Pogadaj o trazodonie, z libido niekoniecznie pomoże, ale armata będzie hulać jak już się nakręcisz.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?