Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
62
13%
Zażywając stymulanty
35
7%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
22
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
106
23%
Nie wychodząc z domu
163
35%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
16
3%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 471

ODPOWIEDZ
  • 1418 / 227 / 0
@Tseno jednak głupotę napisałem porównując U do morfiny, majkę podali mi kiedy byłem zupełnie trzeźwy i wtedy nie ćpałem nic od dawna, ulkę brałem zawsze już mega porobiony stimami, czasem podawałem jedno i drugie jednocześnie. Także za cholerę nie mogę ocenić jej efektów czy potencjału obiektywie. Owszem, musiała być zajebiście silna skoro kładła mnie na chorych dawkach stymulantów, sądzę że gdyby nie one to nie przeżył bym któregoś razu, a tak najgorsze co było to okropne samopoczucie, leżenie i rzyganie na zielono.
  • 3433 / 714 / 9
Ale fajnie sobie wrzucić kody nie po czasie, dobrze przypomnieć sobie taki profil działania, powrót do korzeni. Wjechała mnie mała neoazarina kumpel gdzieś co znalazł w śmieciach nie ale cała była no i se zrobiłem po mojemu podwójna filtracja i kurczę fajnie nie rano 50 maji, ale coś mnie już ta maja niedobrze robi nie i organizm po prostu odbiera to jako jakiś błąd matrixa nie ten wlew co nie kurde tą lewatywę coś jest nie tak czyli chyba jednak kurde nie jestem z lgbt. Chciałem tylko sprawdzić. W ogóle nie wiem czy się do ustnej nie przerzucę zobaczę jaka będzie różnica może będzie benefit w postaci jakichś takich że po prostu przemętabolizuje się ten związek co nie już jakieś metabolity ma jaki takie dobre a nie kurde takie które chcą mnie normalnie uśpić jak psa. No ale kodzicu bardzo fajnie bardzo jestem zaskoczony tak mi się fajnie zrobiło kurwa aż będę jednak chyba ganiał kurwa po to czasem do apty co nie. Odświętnie odświętnie no bo wiadomo kosztowo i logistycznie też się tak nie opłaca no i trzeba jeszcze ekstrakcję robić ale to czasami dla przyjemności jeszcze w ogóle koleś znalazł kurwa całą nową pompkę setkę kurde w tym w opakowaniu. Jednak widzicie czasem kurde Bóg tak chce i pokazuje nam ej mordo czego jesteś taki monotematyczny przecież jest całe spektrum różnych kuźwa rzeczy nie tak samo jak lgbt ja nie wiem kurwa jak się mam zwracać tam do siebie ono ono kurwa zgrzane małe kurwa zombie.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 42 / 1 / 0
@zburzony pamiętam bardzo dobrze U-47700 bo brałem go solo, też I.V. czy I.M. czy S.C. ze strzykawki 20ml, igła 0.7

@Tseno nie brałem oxy ale bez tolerancji I.V. U-47700 wypierdala w kosmos nie lubię aż takiego zajebania opioidowego, które samo w sobie może być groźne.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.