Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1741 / 572 / 0
W szkole zazwyczaj same 1 za zadania domowe i lenistwo, ale jak przychodziło do testów i mi się chciało uczyć to leciały 5. Na koniec roku z przedmiotów co lubiłem to 4-5, tak to trójki, z jakichś tam nielubianych rzeczy albo jak nauczyciel mnie chciał udupić i nie lubił (pozwalałem sobie na dużo) to wyciągałem te dwójki na koniec roku bez problemu, ale nieraz na ostatnią chwilę XD frekwencja rekordowo niska zazwyczaj około 60% pod koniec edukacji bo już miałem pracę albo mi się nie chciało chodzić. Egzaminy w technikum informatycznym zdane na około 90% ale matury nie mam, bo z matur miałem 70+ procent, z ustnego polskiego 96, a na pisemny mi się nie chciało wstać %-D potem wymyśliłem chorobę załatwiłem zwolnienie ale komisja i tak odmówiła, a rok później to już byłem bezdomny albo za granicą to już nie pamiętam XD

W czasach szkolnych tylko alkohol, zdarzyła się kilka razy max okazyjna trawka która się okazała dopalaczami po fakcie i było chujowo co już na forum opisywałem xD a jak potem poleciałem i co sobie z życia zrobiłem to też wiadomo XD także może szkoda może nie, nie wiem, bo jak mi się chciało to dostawałem szóstki, ale z perspektywy czasu mam to w dupie i jakbym teraz chodzić miał do tej szkoły i się uczyć tego co mnie nauczyła to tym bardziej bym nie chodził, bo ja się w ciągu roku sam uczę różnych rzeczy więcej, niż mnie te wszystkie lata w szkole nauczyły, więc ha-tfu

"Zdolny ale leniwy" chyba każdy to słyszał ale w moim przypadku celne, bo ja naprawdę nie mam problemów z nauką i jestem inteligentny oceniając nawet nie samemu tylko po wynikach badań IQ czy opiniach innych ludzi, szefostwa, nauczycieli

Chuj tam, ćpało się i zrobiło sie tyle problemów, że do dzisiaj z nimi walczę i nie mam czasu na takie głupoty jak matura xD
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.