Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
25 kwietnia 2025zburzony pisze: Macie też tak że ciągi na fecie ryją psychikę bardziej niż ketony? Na ogół po ketonach szybciej dochodziłem do siebie szybciej niż po amfie chociaż teraz na starość ta różnica jest już mniejsza.
Jak tak ma wyglądać zjazd po tym to ja nawet za tą substancję nie będę się zabierać, dlatego pytam.
27 kwietnia 2025alisondlaurentis pisze: hej czy miał ktoś styczność z braniem amfy do nauki? czy jest to opłacalne? i na jakich zasadach to działa
27 kwietnia 2025alisondlaurentis pisze: hej czy miał ktoś styczność z braniem amfy do nauki? czy jest to opłacalne? i na jakich zasadach to działa
obecnie nic z nich nie pamiętam
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.