Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
25 kwietnia 2025zburzony pisze: Macie też tak że ciągi na fecie ryją psychikę bardziej niż ketony? Na ogół po ketonach szybciej dochodziłem do siebie szybciej niż po amfie chociaż teraz na starość ta różnica jest już mniejsza.
Jak tak ma wyglądać zjazd po tym to ja nawet za tą substancję nie będę się zabierać, dlatego pytam.
27 kwietnia 2025alisondlaurentis pisze: hej czy miał ktoś styczność z braniem amfy do nauki? czy jest to opłacalne? i na jakich zasadach to działa
27 kwietnia 2025alisondlaurentis pisze: hej czy miał ktoś styczność z braniem amfy do nauki? czy jest to opłacalne? i na jakich zasadach to działa
obecnie nic z nich nie pamiętam
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.