jeśli:
dostaniesz mefedron który zwą 4MMC to ten związek będzie działał, jak mefedron, który zwą 4MMC!
inna sprawa się ma co do czystości i kopania, jeśli dorwiesz odpowiednio czysty związek są duże szanse, że przy odpowiedniej dawce
oraz biorąc poprawkę na:
- Twoje życie
- jak się prowadzisz,
- wiek,
- zaoranie receptorów
- oraz co ważne tolerke
bo tam nie wiem co smyrasz na codzien/raz na jakiś czas...
wtedy mefedron zwany 4MMC smyrnie Cię ...odpowiednio do zmiennych wymienionych powyżej.
a uwierz mi na rynku są tematy w BDB jakości. pozdrawiam ];-]
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
@ledzeppelin2 jak można temu przeciwdziałać?
No i uważaj na psyche, no widze, że masz skłonności do nerwicy.
01 maja 2025bentedron pisze: Dzięki za odpowiedzi. Jeszcze jedna sprawa - miał ktoś z was po diamenciku (w większych ilościach) uczucie duszności? Zmagam się z czymś takim tonę czasu i od zawsze myślę, że to jedynie siedzi mi w głowie, ale chciałbym w razie czego wiedzieć też, czy jednak to nie jest tylko wkręt mojej wyobraźni, pozdrawiam.
01 maja 2025bentedron pisze: Dzięki za odpowiedzi. Jeszcze jedna sprawa - miał ktoś z was po diamenciku (w większych ilościach) uczucie duszności? Zmagam się z czymś takim tonę czasu i od zawsze myślę, że to jedynie siedzi mi w głowie, ale chciałbym w razie czego wiedzieć też, czy jednak to nie jest tylko wkręt mojej wyobraźni, pozdrawiam.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.