4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 97 / 3 / 0
@ZemstaKlefedronu ja to ostatni raz sniffowałem w 2020 i nie chciałbym kupować czegoś co działa podobnie ale nie tak samo (słabiej). Myślę że identycznie jest z mefedronem ale go nigdy nie próbowałem bo nie jestem ten rocznik który miał legal 4-MMC w 2007 roku
  • 1971 / 457 / 4
@humbleskillful

jeśli:
dostaniesz mefedron który zwą 4MMC to ten związek będzie działał, jak mefedron, który zwą 4MMC!

inna sprawa się ma co do czystości i kopania, jeśli dorwiesz odpowiednio czysty związek są duże szanse, że przy odpowiedniej dawce
oraz biorąc poprawkę na:
- Twoje życie
- jak się prowadzisz,
- wiek,
- zaoranie receptorów
- oraz co ważne tolerke
bo tam nie wiem co smyrasz na codzien/raz na jakiś czas...

wtedy mefedron zwany 4MMC smyrnie Cię ...odpowiednio do zmiennych wymienionych powyżej.

a uwierz mi na rynku są tematy w BDB jakości. pozdrawiam ];-]
DXM
  • 12 / / 0
Elo, nie wiem czy odpowiedni temat ale zaniepokoil mnie jeden objaw, ktory u siebie zaobserwowalem. Otoz pare razy juz zdarzylo mi sie, ze po dorzutce bladly mi palce u rak. Wyczytalem ze moze to byc spowodowane problemami z krazeniem, co juz wiedzialem i chcialem jedynie sie dowiedziec czy takie objawy juz mozna uznac jako "krytyczne" i trzeba w takim wypadku zaczac reagowac, czy to normalna reakcja organizmu, pozdrawiam.
  • 5383 / 988 / 0
Wazokonstrykcja . Naczynia się zwezają.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 97 / 3 / 0
@bentedron a to jest akurat normalne w przypadku chyba każdego stymulantu.

@ledzeppelin2 jak można temu przeciwdziałać?
  • 12 / / 0
Dzięki za odpowiedzi. Jeszcze jedna sprawa - miał ktoś z was po diamenciku (w większych ilościach) uczucie duszności? Zmagam się z czymś takim tonę czasu i od zawsze myślę, że to jedynie siedzi mi w głowie, ale chciałbym w razie czego wiedzieć też, czy jednak to nie jest tylko wkręt mojej wyobraźni, pozdrawiam.
  • 1020 / 244 / 0
Zaraz sie zapytasz czy nas nos też boli po wciągnięciu. Tak, przy zbyt dużych dawkach może się tak zdarzyć. I obawiam się że to co jesz to nie jest mefedron...
No i uważaj na psyche, no widze, że masz skłonności do nerwicy.
  • 1 / / 0
01 maja 2025bentedron pisze:
Dzięki za odpowiedzi. Jeszcze jedna sprawa - miał ktoś z was po diamenciku (w większych ilościach) uczucie duszności? Zmagam się z czymś takim tonę czasu i od zawsze myślę, że to jedynie siedzi mi w głowie, ale chciałbym w razie czego wiedzieć też, czy jednak to nie jest tylko wkręt mojej wyobraźni, pozdrawiam.
To co jesz to prawdopodobnie 3cmc xd
  • 9700 / 1912 / 2
01 maja 2025bentedron pisze:
Wygląda mi to na jakieś kłopoty z nerwicą.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 97 / 3 / 0
@bentedron myślę że to nie siedzi w głowie tylko coś jest z ciśnieniem/sercem. Podobnie ja mam po kofeinie z suplementów ale to w kosmicznych dawkach typu 1200mg. Takie suplementy też nie są ważone jak leki no to wiadomo że może być te 20mg mniej lub więcej. Tak przynajmniej wiem z kanału okiem chemika z youtube.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.