jeśli:
dostaniesz mefedron który zwą 4MMC to ten związek będzie działał, jak mefedron, który zwą 4MMC!
inna sprawa się ma co do czystości i kopania, jeśli dorwiesz odpowiednio czysty związek są duże szanse, że przy odpowiedniej dawce
oraz biorąc poprawkę na:
- Twoje życie
- jak się prowadzisz,
- wiek,
- zaoranie receptorów
- oraz co ważne tolerke
bo tam nie wiem co smyrasz na codzien/raz na jakiś czas...
wtedy mefedron zwany 4MMC smyrnie Cię ...odpowiednio do zmiennych wymienionych powyżej.
a uwierz mi na rynku są tematy w BDB jakości. pozdrawiam ];-]
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
@ledzeppelin2 jak można temu przeciwdziałać?
No i uważaj na psyche, no widze, że masz skłonności do nerwicy.
01 maja 2025bentedron pisze: Dzięki za odpowiedzi. Jeszcze jedna sprawa - miał ktoś z was po diamenciku (w większych ilościach) uczucie duszności? Zmagam się z czymś takim tonę czasu i od zawsze myślę, że to jedynie siedzi mi w głowie, ale chciałbym w razie czego wiedzieć też, czy jednak to nie jest tylko wkręt mojej wyobraźni, pozdrawiam.
01 maja 2025bentedron pisze: Dzięki za odpowiedzi. Jeszcze jedna sprawa - miał ktoś z was po diamenciku (w większych ilościach) uczucie duszności? Zmagam się z czymś takim tonę czasu i od zawsze myślę, że to jedynie siedzi mi w głowie, ale chciałbym w razie czego wiedzieć też, czy jednak to nie jest tylko wkręt mojej wyobraźni, pozdrawiam.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.