Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 755 / 173 / 0
Daj se kurwa czasu jeszcze. Myślisz, że Ty stabilny jesteś jak ćpasz? Pobaw sie troche. Poruchaj jednorazówki. Teraz raczej nic dobrego nie stworzysz.
  • 2115 / 628 / 0
16 kwietnia 2025Lotnik69 pisze:
Tęsknię za ex. Ale nie ze tak trochę tylko kurewsko mocno, 5 miesięcy temu ją rzuciłem. Byliśmy oboje toksyczni dla siebie, ja jestem mentalnie jak joker a ona się zachowuje i nawet wygląda jak znana i kochana przez wszystkich cpunow influencerko-politoksykomanka queenoftheblack. Ostatnio wyrwałem jakąś seksowna altke ale po przeleceniu jej złapałem doła co ja kurwa robię i że tęsknię do ex (borderka+pmdd+politoxy). Wiem że może się to wam wydawać śmieszne czy normalne, ale nie cierpiałem tak nawet rzucając alprazolam który brałem w dawkach przekraczających 20mg na raz. Nie wiem czy do niej napisać, kurwa dorosnąć i jakoś ogarnąć ten związek, cpac dalej cieszyć się powodzeniem ruchac seksowne altki i mieć nadzieję że po którejś zapomnę czy kurwa zatrzymać tą karuzelę spierdolenia i zamknąć się w psychiatryku bo bez dragów bym się odjebal, kurwa piąty miesiąc leci a napierdala to jak złamanie otwarte, kurwa gorzej, wolałbym mieć złamanie otwarte ale ją obok, teraz nic nie ma kurwa sensu
Akurat rzucanie 20mg alprazolamu to ból okropny i rozciągnięty na wiele czasu.
Ruchanie alternatywek na pewno zaś nie przyczyni się do zwiększenia stabilności w życiu.
Co do łapania doła - https://en.wikipedia.org/wiki/Post-nut_clarity - serotonina i dopamina skacze, potem spada, normalna rzecz.

Zanim wchodzi się w jakiś związek, który ma mieć przyszłość, to należy ogarnąć najpierw siebie. Bo jak znajdziesz sobie kobitę w stylu "I can fix him", to zatęsknisz jeszcze za waleniem konia.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 23 / / 0
Wciągnąłem dziś około 3g mocno speedującego Fake Coco, które nabyłem od jednego z szanowanych vendorów. Najpierw jednak w ciagu ostatnich kilku dni poszło mi 5g cmc,1g Analog 4MMC i trochę brefedronu. Towar się skończył, więc następnego dnia ruszyłem z fake coco. Zalecane dawkowanie, ze względu na odczuwalny wjazd na serce, oscylowało w okolicach 50mg. Pierwszego dnia wziąłem sobie tę radę do serca i stosowałem niskie dawki. I odczuwalny był znikomy wjazd na serce, choć mogły to być tylko nerwicowe schizy.
Dziś jednak poleciałem na grubo i nieodpowiedzialnie. Miałem paskudny dzien, wiec postanowiłem porobić się jak świnia. Dawki z 50mg zamieniłem na dawki okolo 200mg i od rana do wieczora zjadłem około 3g, co jakiś czas biorąc flualpre na ewentualnie zniwelowanie sercowych ekscesów. Przyznam szczerze, że większe dawki zapewniały lepszą fazę, umiarkowaną euforię - serce, ani schizy nie dawały o sobie znać.
Nadmienię tu, że po każdym dniu ze stimami, wspomagam się olanzapiną. Wielu może uznać to za bezsens, zwłaszcza gdy jest się w kilkudniowym ciągu. Olanzapina powinna osłabiać działanie stimów następnego dnia,, ale u mnie to tak nie działa - działanie stimów jest jakby mocniejsze, zwlaszcza 3cmc.
No ale wracając do tematu. Gdy zacząłem brać większe dawki nie odczuwałem większego wjazdu na serce. Po zaaplikowaniu sobie około 200mg mój ciśnieniomierz wskazał mniej więcej 120/80/95. Zaznaczam,
ze wtedy nie bralem flualpry, jedynie, jak przypuszczam, olanzapina miała wpływ na niskie ciśnienie. Dzialanie było zaskakująco dobre, lekki speed, delikatna euforia i cholerna chęć obcowania i rozmawiania z innymi ludźmi.
Flualpre zacząłem wrzucać po 4 albo 5 kresce, bo wlączyły się schizy, choc cisniene bylo nadal w graniach normy. Profil działania, mimo flualpry i olanzapiny nie uległ większemu pogorszeniu. Poza schizami nie odczuwałem żadnej kardiozwały,problemów z pełnym, głębokim oddechem. ani duszności.
Co to może oznaczać, że tak mój organizm reeaguje na dość mocnego stima i to w niemałych dawkach?
I po czym rozpoznać, że organzm dostał po dupie, skoro nie ma żadnych niepokojących objawów, włącznie z prawidłowym lub lekko zawyżonym ciśnieniem?
Może konsumenci się pomylili i ten sort wcale nie jest aż tak speedujący?Jak sądzizcie?
Sorry za literówki,już prawie zasypiam.
  • 1011 / 292 / 2
@MatthewRosenbaum enjoy Twój zespół pozapiramidowy przez branie olanzapiny na speedy xD oj życie pokara, bardzo, pytanie kiedy.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 23 / / 0
@Merx pokarało już ponad 2 lata temu xD
  • 5036 / 863 / 0
Dziala inaczej bo masz prawdopodobnie balagan w neuroprzekaznikach i hormonach . Stad dzialania paradoksalne.
Olanzapina prawdopodobnie zbija dopamine i uwrazliwia na efekty uzywek stad wrazenie wiekszego kopa po wzieciu. Na zasadzie kontrastu .

Ogolnie lekarzem nie jestem ale ciekawi mnie ten przypadek .
Moze juz masz tak.przywyczajony prganizm do ketonow ze ich odstąwka spowodowalaby wzrost cisnienia i problemy a nie bycie pod wplywem .
Nie zresz tego w ciagach ?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 23 / / 0
Kupuję sobie raz lub dwa razy w miesiącu 10g, najczęściej 3cmc. Zjadam to w 3 dni, 4 jeśli biorę sam. Po przebudzeniu się, bywa, że serce trochę mocniej wali i jestem czerwony na twarzy. Ciśnienie w takich momentach nie różni się zbytnio od tego mierzonego, gdy przywale sniffa albo iv. Odczuwam lekki ból głowy i to, ze serce bije mocnej niz zazwyczaj, ale pomaga mi na to mocna kawa i płatki owsiane.
Aktualnie mój ciąg trwa dłużej, bo kupiłem 5g trójki i 5 Fake coco, które jest wyjątkowo ekonomiczne w przeciwieństwie do innych ketonów. Do tego dorzutki działają bardzo dobrze, a chęć wyjścia do ludzi lub porozmawiania z kimś jest mega wysoka i przebija pod tym względem cmcki, po których miałem ochotę na wyjście do ludzi tylko pierwszego dnia. Potem działanie słabło, człowiek ćpał sam przed kompem i męczył to, co zostało. W przypadku fake coco to działanie znika bardzo powoli. Walę już 5 lub 6 dzień i nadal mam ochotę wyciągnąć kogoś na browara. Nie czuję się też taki struty jak po kilku dniach na chlorach.
  • 1 / 1 / 0
@MatthewRosenbaum

A nie myślałeś tak na 2 tygodnie to wszystko rzucić i zobaczyć po prostu jak się organizm zachowa? Jeśli po tygodniu pojawi się nadciśnienie, problemy z sercem, to chyba będzie znak że już organizm inaczej nie może działać bez specyfików w które siebie ładujesz
  • 23 / / 0
No teraz będę zmuszony zrobić sobie dłuższą przerwę, bo mam masę wydatków. Nie wiem tylko czy ten "eksperyment" będzie miarodajny, biorąc pod uwagę, że biorę codziennie olanzapinę i benzo, które, o ile się nie mylę, mogą sprawić, że ciśnienie będzie w normie.

Najgorsze jest kurwa to, że organizm nie daje żadnych sygnałów ostrzegawczych, nawet gdy nie robię podkładu z benzo, że się przesadziło ze stimami, więc idą coraz iwiększe dawki, czego efektem są najczęściej schizy, które po FC są swoją drogą o wiele niższe niż w przypadku chlorów.
  • 56 / 2 / 0
Kochani. Lepiej szukac terminu do psychiatry na NFZ, jechac na izbe przyjec do szpitala psychiatrycznego dla doroslych czy moze zadzwonic do szpitala i spytac o jakieś miejsce? Jestem totalnie sfrustrowana i załamana swoim stanem zyciowym, mam myśli o tym aby to wszystko rzucic w pizdu i najlepiej to zdechnac bo nie widze zadnej nadzieji na przezycie. Co robić? Jestem tak bardzo zmęczona wszystkim i ciagle ryczę
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.