Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Ja jarałem zielsko gdy mi to się stało wszystko znikło to co się stało. Moje pytanie jest takie czy ktoś nadal ćpa po tym
  • 1759 / 240 / 0
Niech ci to @Czoug wytłumaczy hehehe
  • 48 / 1 / 0
20 kwietnia 2025nCuX pisze:
Nie psychoza po stymulantowa trwa krótko wszystko po wyżej tygodnia to już raczej shizofrenia.
Nie da jednoznacznie powiedzieć ile trwa psychoza po narkotykach
  • 1277 / 323 / 12
Ile by nie trwała to prędzej czy później przechodzi %-D
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 192 / 0
Psychoza amfetaminowa to chrzest bojowy każdy początkujący adept przez to przechodzi niemniej nie lękajcie się ponieważ szansa na psychozę maleje proporcjonalnie wraz z długością ciągu. Po paru miesiącach adept awansuje na wtajemniczonego zyskując immunitet na krzywe jazdy stając się jednocześnie po prostu przyjebany %-D
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.