Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4357 / 701 / 2117
01 kwietnia 2025Arbat pisze:
Lubie sobie czasem piwo wypić. Po ciężkim dniu jedna puszka dębowego i fajnie jest. Kiedyś próbowałem rompera i nie dobre strasznie. Fajny jest heineken i becks jeszcze
Ja aktualnie sporadycznie. Muszę mieć dobry vibe, albo z kimś wyskoczyć. Chyba dorosłem do tego, że na zawsze alkoholu się nie pozbędę i epizody kiedy wychodzę na piwo czasem wracają, ale nie są to żadne ciągi, ani nieposkromiona chęć napicia się, nie nie. Jest całkiem okej, trafi się czas kiedy 2 tygodnie z rzędu w weekend z kolegą wyjdę, a trafią się 3 miesiące bez niczego, bo nie ma kiedy, ani "po co".
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1833 / 247 / 0
Tu gdzie teraz jestem w pięknym mieście hehe piwo można kupować na litry do plastikowej butelki;)
  • 77 / 13 / 0
A to akurat dość często spotykane, szczególnie w sklepach regionalnych itd. u mnie sa takie piwa litewskie na przykład.
  • 774 / 118 / 0
fajnego Stouta dzisiaj piłem z browaru Maryensztadt za 7 zeta w lidlu

ogólnie sobota i promocja 8 za 4 w butelce mega sie opłaca jeśli chodzi o takie krafty z najwyżej półki, bo za 35 zło masz degustację 8 super piwek

jeszcze piłem double ipkę 8proc od pinty ale o dziwo mi nie przypasiła
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 12609 / 2438 / 0
Ja ostatnio głównie Hoegaarden, bo w Auchan jest w dobrej, jak na aktualne warunki cenie - poniżej 5zł.
Blanche de Namur to nie jest, ale i tak mega dobry witbier.
  • 1648 / 266 / 0
Zawsze ładowałem w opór browca ale obecnie nie jestem w stanie go pić, kupiłem czteropak Tatry ale ledwie dałem radę wmusić w siebie dwa, paskudny smak, śmierdziało mi, prawie się zrzygałem. Żołądek nie przyjmuje już piwa, trochę lepiej poszło mi z dwusetą wódki z Pepsi ale też nie było dobrze.
  • 354 / 63 / 3
Mi ostatnio Paulaner zasmakował. Poza przyjemnym smakiem, jego zaletą jest bardzo ładny zapach. Nigdy wcześniej nie piłem piwa, które by tak przyjemnie pachniało.
Przy okazji, niedawno widziałem u znajomego taką książkę "Vademecum piwa" chyba se wypożyczę.
  • 12609 / 2438 / 0
Paulaner to też często i mój wybór. Faktycznie ma piękny zapach i mega smak, w którym można się doszukać też ananasa. Gdyby nasze koncerny warzyły takie piwa...
  • 774 / 118 / 0
bo ja wiem...no nie jest Paulaner zły i fajnie się napić, ale w kontekście ceny ponad 7 zło to dupy nie urywa

trochę jak guiness że można wypić i jest nawet przyjemnie ale za podobną kwote ogarniesz coś dużo ciekawszego

scalono — 🦆

https://ebrowarium.pl/product/stu-mosto ... r/?lang=en

a dzisiaj mam taką oto białą ipkę, ogólnie mega fajna łagodna, piękny kolor i całkiem mętna, klimatowa etykieta na butelce z jakimś czarnym ludem ;)
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 354 / 63 / 3
Ja tam wolę drożej i smaczniej, niż taniej i mniej smacznie. Tanie też przecież mogą być dobre, chociaż jeszcze na takie nie trafiłem, lecz doświadczenie u mnie niewielkie.
20 kwietnia 2025mj2086 pisze:
trochę jak guiness że można wypić i jest nawet przyjemnie ale za podobną kwote ogarniesz coś dużo ciekawszego
Podasz jakieś przykłady? Obczaję sobie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.