01 kwietnia 2025Arbat pisze: Lubie sobie czasem piwo wypić. Po ciężkim dniu jedna puszka dębowego i fajnie jest. Kiedyś próbowałem rompera i nie dobre strasznie. Fajny jest heineken i becks jeszcze
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ogólnie sobota i promocja 8 za 4 w butelce mega sie opłaca jeśli chodzi o takie krafty z najwyżej półki, bo za 35 zło masz degustację 8 super piwek
jeszcze piłem double ipkę 8proc od pinty ale o dziwo mi nie przypasiła
Blanche de Namur to nie jest, ale i tak mega dobry witbier.
Przy okazji, niedawno widziałem u znajomego taką książkę "Vademecum piwa" chyba se wypożyczę.
trochę jak guiness że można wypić i jest nawet przyjemnie ale za podobną kwote ogarniesz coś dużo ciekawszego
scalono —
https://ebrowarium.pl/product/stu-mosto ... r/?lang=en
a dzisiaj mam taką oto białą ipkę, ogólnie mega fajna łagodna, piękny kolor i całkiem mętna, klimatowa etykieta na butelce z jakimś czarnym ludem ;)
20 kwietnia 2025mj2086 pisze: trochę jak guiness że można wypić i jest nawet przyjemnie ale za podobną kwote ogarniesz coś dużo ciekawszego
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.