Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 995 / 268 / 0
A da się jeszcze dostać takie rzeczy jak aemka 2201 albo czikita CHMINACA?
  • 1278 / 323 / 12
Pewnie odpowiedz, nie będzie satysfakcjonująca ale NIE MAM POJĘCIA, gdyż po prosu nigdzie nie szukałem.

Ostatni raz zostalem uraczony spicem z czystej ciekawości jak oskubałem angielskiego włóczęgę (imo bardzo otumaniający, bliżej temu było do fentanylu niż do starych mieszanek). W darknetach nie szukałem bo nie korzystam tak czesto z komputera ale na zagranicznych forach tematycznych to samych kanna JWH jest ponad 200 pozycji, wiec na bank w USA albo na zachodzie jacyś zakonnicy gdzieś jeszcze sie w to bawią. W clearnecie nawet można dostać jakieś wynalazki, no ale trochę mi szkoda wyjebać kilkadziesiąt eurogąbek na pojderzany proszek jak za tą cene mógłbym ogarnąć ćwiartkę porządnej konopii i jeszcze starczy na piwo. Bije o zakład, że te najprostsze w syntezie mogą być w jakiś śladowych ilościach w tych vapopenach co jest na nie moda - to tylko teoria, ale raczej sympatycy kana są zbyt leniwi żeby sie pofatygować i sprawdzić.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1509 / 528 / 0
Swego czasu naprawdę dużo musiałem syfu palić na nieświadomce, młodszy łapałem padaczki po paleniu itd. myślałem że źle reaguję na to gówno, teraz to po paru dniach palenia w NL mogę i 10 gram na dobę spalić i już bez różnicy. A mówili skurczysyny że full natural bro
  • 7 / / 0
Mam ochotę na syntetyczne kanna, co dzisiaj można zdobyć relatywnie łatwo i jest w miarę bezpieczne? nie mówię o wynalazkach typu hhc hhc-o, tylko jakiś jebacz
  • 110 / 4 / 0
nie cpajcie tego
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.